On Fri, 10 Aug 2007 17:15:57 +0200
"Steen Jakobsen" <ingen@post.dk> wrote:
>
> "padre" <spirito_santo@pants.yahoo.com> skrev i en meddelelse
> news:46bc7794$0$25444$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> >> Man kan evt. forstærke sovsen lidt med en tsk koncentreret
> >> tomatpuré.
> >
> > Personligt ville jeg bruge mange flere tomater og simre det i et
> > par timer. Ser man fx. på Escoffiers opskrift på tomatpuré, skal
> > den koge i 1½ til 2 timer efter tomateerne er tilsat. Det er mit
> > indtryk, at den lange kogetid gør rigtig meget for smagen; bla.
> > forsvinder meget af den syrlige smag.
> >
> > Herudover kan man faktisk få dåsetomater, som er bedre end de
> > fleste af de tomater, man køber her i landet.
> >
>
> Det er rigtigt men hvis man er rigtig pizza Margerita nørd må man kun
> bruge friske tomater, ingen kogning. Det er ihvertfald hvad jeg har
> læst på Amerikanske pizza sites.
>
hvad fanden ved amerikanere om pizzaer? de laver da nogle af de værste
pizzaer (eller rettere erstatninger herfor) i verden.
--
Kim Schulz | Blog:
http://www.schulz.dk/
Email: Kim@schulz.dk | Work:
http://www.devteam.dk/
Phone: +45 5190 4262 | Fun :
http://www.chilifan.dk/