/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Opskrift på hjemmelavet pizza/tomatsovs
Fra : Autocadster


Dato : 09-08-07 10:39

Nogen der kan en god opskrift på pizza/tomatsovs, den skal laves fra
bunden og med friske tomater

--
Venlig hilsen
Autocadster / 2620



 
 
mcloud (09-08-2007)
Kommentar
Fra : mcloud


Dato : 09-08-07 12:08


"Autocadster" <autocadster@gmail.com> skrev i en meddelelse
news:mn.4abb7d78e2960c15.78658@gmail.com...
> Nogen der kan en god opskrift på pizza/tomatsovs, med friske tomater

Hej Autocadster
8-10mellemstore tomater,skold dem i kogende vand i ca 1 minut og pil så
skrællen af og fjern stilken.

Læg dem alle i en foodprocessor med 2-4 fed hvidløg ,
kør til en lidt grov lind grødet masse .
tilsæt så en spsk. tørret oregano og ca 1/4 dl olivenolie ,masser af
friskkværnet peber og smag til med salt.
Her er den perfekte tomatsauce

mvh mcloud



Ukendt (11-08-2007)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 11-08-07 18:42

> tilsæt så en spsk. tørret oregano

Når man selv laver tomatsovsen fra bunden vil det da være ret synd at komme
tørrede krydderurter i.
Jeg ville til en hver tid komme frisk oregano, basilikum etc i en tomatsovs,
frem for tørret.



Kim Schulz (10-08-2007)
Kommentar
Fra : Kim Schulz


Dato : 10-08-07 11:48

On Thu, 9 Aug 2007 13:08:19 +0200
"mcloud" <kim@lechef.dk> wrote:

>
> "Autocadster" <autocadster@gmail.com> skrev i en meddelelse
> news:mn.4abb7d78e2960c15.78658@gmail.com...
> > Nogen der kan en god opskrift på pizza/tomatsovs, med friske
> > tomater
>
> Hej Autocadster
> 8-10mellemstore tomater,skold dem i kogende vand i ca 1 minut og
> pil så skrællen af og fjern stilken.
>
> Læg dem alle i en foodprocessor med 2-4 fed hvidløg ,
> kør til en lidt grov lind grødet masse .
> tilsæt så en spsk. tørret oregano og ca 1/4 dl olivenolie ,masser af
> friskkværnet peber og smag til med salt.
> Her er den perfekte tomatsauce
>
> mvh mcloud
>
>
Virker klart bedst med bøftomater eller lignende som rent faktisk
indeholder andet end vand. De fleste danske tomater er elendige til at
lave sauce af, da der intet "frugtkød" er , mn blot massere af vand og
kerner.

--
Kim Schulz | Blog: http://www.schulz.dk/
Email: Kim@schulz.dk | Work: http://www.devteam.dk/
Phone: +45 5190 4262 | Fun : http://www.chilifan.dk/

Kim Schulz (10-08-2007)
Kommentar
Fra : Kim Schulz


Dato : 10-08-07 17:39

On Fri, 10 Aug 2007 17:15:57 +0200
"Steen Jakobsen" <ingen@post.dk> wrote:

>
> "padre" <spirito_santo@pants.yahoo.com> skrev i en meddelelse
> news:46bc7794$0$25444$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> >> Man kan evt. forstærke sovsen lidt med en tsk koncentreret
> >> tomatpuré.
> >
> > Personligt ville jeg bruge mange flere tomater og simre det i et
> > par timer. Ser man fx. på Escoffiers opskrift på tomatpuré, skal
> > den koge i 1½ til 2 timer efter tomateerne er tilsat. Det er mit
> > indtryk, at den lange kogetid gør rigtig meget for smagen; bla.
> > forsvinder meget af den syrlige smag.
> >
> > Herudover kan man faktisk få dåsetomater, som er bedre end de
> > fleste af de tomater, man køber her i landet.
> >
>
> Det er rigtigt men hvis man er rigtig pizza Margerita nørd må man kun
> bruge friske tomater, ingen kogning. Det er ihvertfald hvad jeg har
> læst på Amerikanske pizza sites.
>

hvad fanden ved amerikanere om pizzaer? de laver da nogle af de værste
pizzaer (eller rettere erstatninger herfor) i verden.


--
Kim Schulz | Blog: http://www.schulz.dk/
Email: Kim@schulz.dk | Work: http://www.devteam.dk/
Phone: +45 5190 4262 | Fun : http://www.chilifan.dk/

Kim Schulz (11-08-2007)
Kommentar
Fra : Kim Schulz


Dato : 11-08-07 18:48

On Sat, 11 Aug 2007 19:42:27 +0200
"Louise" <louise.krarupSNABELAprivat.dk> wrote:

> > tilsæt så en spsk. tørret oregano
>
> Når man selv laver tomatsovsen fra bunden vil det da være ret synd at
> komme tørrede krydderurter i.
> Jeg ville til en hver tid komme frisk oregano, basilikum etc i en
> tomatsovs, frem for tørret.
>
>
Både oregano og basilikum bruges til forskellige ting alt efter om de
er friske eller tørrede. Til sammenkogte ting som tomatsauce er tørret
klart at foretrække. Du vil kunne finde utallige begrundelser for dette
i diverse italienske kogebøger - det primære er dog smagsforholdet
mellem tomat og krydderi

--
Kim Schulz | Blog: http://www.schulz.dk/
Email: Kim@schulz.dk | Work: http://www.devteam.dk/
Phone: +45 5190 4262 | Fun : http://www.chilifan.dk/

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408847
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste