/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Gomasio på dansk?
Fra : Aragorn Elessar


Dato : 07-08-07 19:26

Hej allesammen.

Jeg fik det tip selv at prøve at lave mig en portion gomasio - ristede,
knuste sesamfrø med salt - da det skulle smage bedst.
Jeg har 250 gr. sesamfrø, 250 gr. Læsø Sydesalt, og nul erfaring med gomasio
at gøre godt med.
Er der nogen herinde, der har en god opskrift/fremgangsmåde på hjemmelavet
gomasio?
Be' pænt.

Venlig hilsen

Aragorn_DK

--
==================
www.bmwmc.dk
www.politimotorcykler.dk - er undervejs.
==================



 
 
Peter Westh (07-08-2007)
Kommentar
Fra : Peter Westh


Dato : 07-08-07 19:41

On 7 Aug., 20:25, "Aragorn Elessar" <Vasco1...@passagen.se> wrote:
> Hej allesammen.
>
> Jeg fik det tip selv at prøve at lave mig en portion gomasio - ristede,
> knuste sesamfrø med salt - da det skulle smage bedst.
> Jeg har 250 gr. sesamfrø, 250 gr. Læsø Sydesalt, og nul erfaring med gomasio
> at gøre godt med.
> Er der nogen herinde, der har en god opskrift/fremgangsmåde på hjemmelavet
> gomasio?

Du skal ikke bruge mere end ca 10% salt. Saltet skal ikke ristes med.
Pas på du ikke rister frøene for hårdt, så de bliver bitre. Og lad
være med at bruge alle dine sesamfrø, medmindre du virkelig er meget
glad for Gomasio. Ellers giver resten vist sig selv.

/P


Aragorn Elessar (14-08-2007)
Kommentar
Fra : Aragorn Elessar


Dato : 14-08-07 00:12

"Peter Westh" <pwesth@hum.ku.dk> wrote in message
news:1186512039.635569.263880@b79g2000hse.googlegroups.com...
On 7 Aug., 20:25, "Aragorn Elessar" <Vasco1...@passagen.se> wrote:
> Hej allesammen.
>
> Jeg fik det tip selv at prøve at lave mig en portion gomasio - ristede,
> knuste sesamfrø med salt - da det skulle smage bedst.
> Jeg har 250 gr. sesamfrø, 250 gr. Læsø Sydesalt, og nul erfaring med
gomasio
> at gøre godt med.
> Er der nogen herinde, der har en god opskrift/fremgangsmåde på hjemmelavet
> gomasio?

Du skal ikke bruge mere end ca 10% salt. Saltet skal ikke ristes med.
Pas på du ikke rister frøene for hårdt, så de bliver bitre. Og lad
være med at bruge alle dine sesamfrø, medmindre du virkelig er meget
glad for Gomasio. Ellers giver resten vist sig selv.

/P

Davs Peter, takker for svaret.
Jeg beklager den sene tilbagemelding, mit net har våren nede.

Venlig hilsen

Aragorn_DK

--
==================
www.bmwmc.dk
www.politimotorcykler.dk - er undervejs.
==================



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177501
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408526
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste