/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Opskrift på oksekød til Pasta
Fra : T.


Dato : 13-07-07 17:26

Hej gruppe


Er der en der ligger inde med en rigtig lækker opskrift på noget oksekød
(ikke hakkekød) i flødesauce til Pasta.
Der på ikke være champigoner eller gorgonsola i.

På forhånd tak.

Hilsen
T



 
 
edelvang@gmail.com (13-07-2007)
Kommentar
Fra : edelvang@gmail.com


Dato : 13-07-07 23:30

On Jul 13, 6:26 pm, "T." <boing72...@hotmail.com> wrote:

> Er der en der ligger inde med en rigtig lækker opskrift på noget oksekød
> (ikke hakkekød) i flødesauce til Pasta.
> Der på ikke være champigoner eller gorgonsola i.

Mit bedste råd er at droppe tanken om flødesovs - og måske også om
oksekød og og pasta sammen. Så skulle det da lige være at lynstege
strimler af oksefilet med broccoli eller squash i en soffritto af løg
og hvidløg - og så vende det hele i den nykogte pasta og servere med
en bunke parmesanost til. Det er ikke en traditionel italiensk ret,
men lyder meget godt oppe i mit hoved.

Mvh
Kevin Borbye Edelvang


Emil (14-07-2007)
Kommentar
Fra : Emil


Dato : 14-07-07 00:42

edelvang wrote:

>Mit bedste råd er at droppe tanken om flødesovs - og måske også om
>oksekød og og pasta sammen.

Det svar hjalp lidt på kvalmen, som var udløst af spørgerens
spørgsmål. Af hjertet tak.

Men vi har vel alle været fattige studerende, og har måttet ty til
utraditionelle løsninger. Respekt for det.

m.v.h. Emil

T. (14-07-2007)
Kommentar
Fra : T.


Dato : 14-07-07 09:47


"Emil" <emilsen@nowhere.invalid> skrev i en meddelelse
news:mp2g93teo6hi75p29idf7vqgq7dkvgu48c@4ax.com...
> edelvang wrote:
>
>>Mit bedste råd er at droppe tanken om flødesovs - og måske også om
>>oksekød og og pasta sammen.
>
> Det svar hjalp lidt på kvalmen, som var udløst af spørgerens
> spørgsmål. Af hjertet tak.
>
> Men vi har vel alle været fattige studerende, og har måttet ty til
> utraditionelle løsninger. Respekt for det.
>
> m.v.h. Emil

Til Emil

Det kan godt være at det måske var stillet lidt forkert det spørgsmål.

Men vi har engang fået noget strimlet oksekød i noget brunt (lys) sovs, ikke
så det væltede rundt i det, men lige nok til at man kunne vende pastaen
rundt i det.

Det smagte rigtig godt.

Hilsen
T



Ole Christiansen (14-07-2007)
Kommentar
Fra : Ole Christiansen


Dato : 14-07-07 17:05


"T." <boing727_1@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:46988d6f$0$152$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
>
> "Emil" <emilsen@nowhere.invalid> skrev i en meddelelse
> news:mp2g93teo6hi75p29idf7vqgq7dkvgu48c@4ax.com...
>> edelvang wrote:
>>
>>>Mit bedste råd er at droppe tanken om flødesovs - og måske også om
>>>oksekød og og pasta sammen.
>>
>> Det svar hjalp lidt på kvalmen, som var udløst af spørgerens
>> spørgsmål. Af hjertet tak.
>>
>> Men vi har vel alle været fattige studerende, og har måttet ty til
>> utraditionelle løsninger. Respekt for det.
>>
>> m.v.h. Emil
>
> Til Emil
>
> Det kan godt være at det måske var stillet lidt forkert det spørgsmål.
>
> Men vi har engang fået noget strimlet oksekød i noget brunt (lys) sovs,
> ikke så det væltede rundt i det, men lige nok til at man kunne vende
> pastaen rundt i det.
>
> Det smagte rigtig godt.
>
> Hilsen
> T
>
http://www.google.com/search?q=opskrift+oksek%C3%B8d+pasta&sourceid=ie7&rls=com.microsoft:en-US&ie=utf8&oe=utf8

/Ole



Ebbe Kristensen (16-07-2007)
Kommentar
Fra : Ebbe Kristensen


Dato : 16-07-07 13:11

Emil wrote:
> edelvang wrote:
>
>> Mit bedste råd er at droppe tanken om flødesovs - og måske også om
>> oksekød og og pasta sammen.
>
> Det svar hjalp lidt på kvalmen, som var udløst af spørgerens
> spørgsmål. Af hjertet tak.
>
> Men vi har vel alle været fattige studerende, og har måttet ty til
> utraditionelle løsninger. Respekt for det.

Både og...

Da en af mine med-kollegianere mente at der skulle da fløde i den Osso Buco,
jeg var i gang med at tilberede, fandt han ud af at jeg ikke var enig

Ebbe



Hauge (14-07-2007)
Kommentar
Fra : Hauge


Dato : 14-07-07 17:08

edelvang@gmail.com wrote:
> Det er ikke en traditionel italiensk ret,

Kunne jo også være at lige netop _det_, gjorde at det kunne være godt

/Hauge



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408849
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste