"T." <boing727_1@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:46988d6f$0$152$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
>
> "Emil" <emilsen@nowhere.invalid> skrev i en meddelelse
> news:mp2g93teo6hi75p29idf7vqgq7dkvgu48c@4ax.com...
>> edelvang wrote:
>>
>>>Mit bedste råd er at droppe tanken om flødesovs - og måske også om
>>>oksekød og og pasta sammen.
>>
>> Det svar hjalp lidt på kvalmen, som var udløst af spørgerens
>> spørgsmål. Af hjertet tak.
>>
>> Men vi har vel alle været fattige studerende, og har måttet ty til
>> utraditionelle løsninger. Respekt for det.
>>
>> m.v.h. Emil
>
> Til Emil
>
> Det kan godt være at det måske var stillet lidt forkert det spørgsmål.
>
> Men vi har engang fået noget strimlet oksekød i noget brunt (lys) sovs,
> ikke så det væltede rundt i det, men lige nok til at man kunne vende
> pastaen rundt i det.
>
> Det smagte rigtig godt.
>
> Hilsen
> T
>
http://www.google.com/search?q=opskrift+oksek%C3%B8d+pasta&sourceid=ie7&rls=com.microsoft:en-US&ie=utf8&oe=utf8
/Ole