|
| Nacho med ost Fra : Robert |
Dato : 06-07-07 19:46 |
|
Hej
Jeg mangler en god ost til at lægge på mine nachos inden de sættes i oven.
Jeg har prøvet med en cedarost, men det bliver lidt for tørt.
Håber der er en der kan hjælpe mig.
mvh. Robert
| |
T. (07-07-2007)
| Kommentar Fra : T. |
Dato : 07-07-07 08:22 |
|
"Robert" <a@a.dk> skrev i en meddelelse
news:468e8e00$0$177$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Hej
> Jeg mangler en god ost til at lægge på mine nachos inden de sættes i oven.
> Jeg har prøvet med en cedarost, men det bliver lidt for tørt.
> Håber der er en der kan hjælpe mig.
> mvh. Robert
Du kan få en i glas eller dåse der er flyende lige til at hælde på, den
bruger vi altid.
Har ikke opserveret at den bliver tør.
hilsen
T
| |
Bonnie (07-07-2007)
| Kommentar Fra : Bonnie |
Dato : 07-07-07 11:40 |
|
"Robert" <a@a.dk> wrote in message
news:468e8e00$0$177$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Hej
> Jeg mangler en god ost til at lægge på mine nachos inden de sættes i oven.
> Jeg har prøvet med en cedarost, men det bliver lidt for tørt.
> Håber der er en der kan hjælpe mig.
> mvh. Robert
Det er den orange chedderost du skal bruge, og som også bliver brugt
originalt.. Hvis den bliver tør er det fordi du giver den for meget, eller
bruger for lidt ost.
MH Bonnie
| |
Jonas Kofod (07-07-2007)
| Kommentar Fra : Jonas Kofod |
Dato : 07-07-07 12:09 |
|
Bonnie skrev:
> "Robert" <a@a.dk> wrote in message
> news:468e8e00$0$177$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
>> Hej
>> Jeg mangler en god ost til at lægge på mine nachos inden de sættes i oven.
>> Jeg har prøvet med en cedarost, men det bliver lidt for tørt.
>> Håber der er en der kan hjælpe mig.
>> mvh. Robert
>
> Det er den orange chedderost du skal bruge, og som også bliver brugt
> originalt.. Hvis den bliver tør er det fordi du giver den for meget, eller
> bruger for lidt ost.
"Brugt originalt" - kunne du tænke dig at elaborere yderligere over den
lidt pudsige udmelding?
Manden har sagt at han bruger cheddar ost - så er den jo ikke længere -
cheddar ost er orange (ret beset lysebrun).
Dit svar er lige så inant som at du skal ikke bare bruge cola, men den
brune cola.
| |
3140 Abildgaard (07-07-2007)
| Kommentar Fra : 3140 Abildgaard |
Dato : 07-07-07 14:27 |
|
Jonas Kofod wrote:
> Bonnie skrev:
>> "Robert" <a@a.dk> wrote in message
>> news:468e8e00$0$177$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
>>> Hej
>>> Jeg mangler en god ost til at lægge på mine nachos inden de sættes
>>> i oven. Jeg har prøvet med en cedarost, men det bliver lidt for
>>> tørt. Håber der er en der kan hjælpe mig.
>>> mvh. Robert
>>
>> Det er den orange chedderost du skal bruge, og som også bliver brugt
>> originalt.. Hvis den bliver tør er det fordi du giver den for meget,
>> eller bruger for lidt ost.
>
> "Brugt originalt" - kunne du tænke dig at elaborere yderligere over
> den lidt pudsige udmelding?
> Manden har sagt at han bruger cheddar ost - så er den jo ikke længere
> - cheddar ost er orange (ret beset lysebrun).
> Dit svar er lige så inant som at du skal ikke bare bruge cola, men den
> brune cola.
Skvadder. Bonnie anfører at hvis retten er for tør, skyldes det ikke valg af
ost, men for lang tids varme.
Kan du elaborere lidt på udtrykket "inant": Hvad betyder det, og hvilken
anstalt har du lært det på?
--
|¨ ¨ ¨ ¨ ¨¨ Torben
|
[OO]
<>'
| |
Jonas Kofod (07-07-2007)
| Kommentar Fra : Jonas Kofod |
Dato : 07-07-07 16:27 |
|
3140 Abildgaard skrev:
> Jonas Kofod wrote:
>> Bonnie skrev:
>>> "Robert" <a@a.dk> wrote in message
>>> news:468e8e00$0$177$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
>>>> Hej
>>>> Jeg mangler en god ost til at lægge på mine nachos inden de sættes
>>>> i oven. Jeg har prøvet med en cedarost, men det bliver lidt for
>>>> tørt. Håber der er en der kan hjælpe mig.
>>>> mvh. Robert
>>> Det er den orange chedderost du skal bruge, og som også bliver brugt
>>> originalt.. Hvis den bliver tør er det fordi du giver den for meget,
>>> eller bruger for lidt ost.
>> "Brugt originalt" - kunne du tænke dig at elaborere yderligere over
>> den lidt pudsige udmelding?
>> Manden har sagt at han bruger cheddar ost - så er den jo ikke længere
>> - cheddar ost er orange (ret beset lysebrun).
>> Dit svar er lige så inant som at du skal ikke bare bruge cola, men den
>> brune cola.
>
> Skvadder. Bonnie anfører at hvis retten er for tør, skyldes det ikke valg af
> ost, men for lang tids varme.
Tja - der opfordres til at vælge den rigtige ost -> orange cheddar. Det
er jo en selvindlysende karakteristik der ikke bringer spørgeren videre.
> Kan du elaborere lidt på udtrykket "inant": Hvad betyder det, og hvilken
> anstalt har du lært det på?
Følge ovenstående forklaring er rådet og informationen både indholdsløst
og intetsigende -> Inant.
Jeg har ikke lært udtrykket på nogen anstalt.
| |
Karina Hansen (07-07-2007)
| Kommentar Fra : Karina Hansen |
Dato : 07-07-07 16:38 |
|
Jonas Kofod skrev:
> Dit svar er lige så inant som at du skal ikke bare bruge cola, men den
> brune cola.
Der findes klar cola, you know :P
/Karina
| |
Jonas Kofod (07-07-2007)
| Kommentar Fra : Jonas Kofod |
Dato : 07-07-07 16:42 |
|
Karina Hansen skrev:
> Jonas Kofod skrev:
>> Dit svar er lige så inant som at du skal ikke bare bruge cola, men den
>> brune cola.
>
> Der findes klar cola, you know :P
Hehe, ja men jeg tror alligevel pointen fremstår klart, analogiens
mangler til trods.
| |
|
|