/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Hel kalkun på grill
Fra : KC Christiansen


Dato : 17-06-07 14:30

Hejsa!

Vi skal prøve en hel kalkun på grillen på lørdag.. Har søgt lidt på google
ang. opskrifter...

Fx. fylde den med appelsiner og løg samt forskellige krydderurter.

Er der andre der har gode afprøvede opskrifter?

Vi skal have nye kartofler til - men skal der også sovs til?

Mvh

KC



 
 
Jens Bruun (17-06-2007)
Kommentar
Fra : Jens Bruun


Dato : 17-06-07 21:27

"KC Christiansen" <etiketer@webspeedFJERN.dk> skrev i en meddelelse
news:46753736$0$72891$edfadb0f@dread14.news.tele.dk

> Er der andre der har gode afprøvede opskrifter?

Hvad med denne: En hel kalkun grilles. Når kakunen er færdig, og kullene
tilpas afkølede, smides kalkunen ud, og kullene spises med passende sovs
til.



--
-Jens B.

D.e.f.f.e.s.



Max (17-06-2007)
Kommentar
Fra : Max


Dato : 17-06-07 21:36

Hej KC

> Er der andre der har gode afprøvede opskrifter?

Der må være mange amerikanske opskrifter på at lave den
fugl de elsker så højt på trods af at gud må hade den siden
han skabte den grim, dum og smagløs :)

--
Mvh Max



-V- (18-06-2007)
Kommentar
Fra : -V-


Dato : 18-06-07 08:59

On 17 Jun., 15:29, "KC Christiansen" <etike...@webspeedFJERN.dk>
wrote:
> Hejsa!
>
> Vi skal prøve en hel kalkun på grillen på lørdag.. Har søgt lidt på google
> ang. opskrifter...
>
> Fx. fylde den med appelsiner og løg samt forskellige krydderurter.
>
> Vi skal have nye kartofler til - men skal der også sovs til?

Der skal uendelige mængder sovs til, for at få det tørre krapyl til at
glide ned.





-V-


Sonny T. Larsen (18-06-2007)
Kommentar
Fra : Sonny T. Larsen


Dato : 18-06-07 10:25

On Mon, 18 Jun 2007 07:58:33 -0000, -V- wrote:

> Der skal uendelige mængder sovs til, for at få det tørre krapyl til at
> glide ned.

Se, det forstår jeg jo ikke.

Jeg har været ganske tilfreds med kalkun, både i ovn og kuglegrill.

Sikker på, I ikke blot har fået overstegt kalkun?

--
/Sonny - #include <std.disclaimer.h>

"I don't have an attitude problem, you have a perception problem."

Kirsten Marker (18-06-2007)
Kommentar
Fra : Kirsten Marker


Dato : 18-06-07 16:39

Hvis i ikke kender til kalkun, ville jeg vælge noget andet.
Kalkun er tør, og kræver megen opmærksomhed, under tilberedning, og i Dk er
der ikke rigtig tradition for kalkun steg, så i skal nok til England, USA og
måske Sverige for at få en velegnet brugsanvisning på grillkalkun.
Personlig syntes jeg kalkun er dejlig, men som skrevet, kræver tilberedning
af samme, megen opmærksomhed, nytænkning og omhu.
Fortæl os, hvordan jeres grillkalkun blev og hvad i gjorde.

mvh/km
"KC Christiansen" <etiketer@webspeedFJERN.dk> skrev i en meddelelse
news:46753736$0$72891$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> Hejsa!
>
> Vi skal prøve en hel kalkun på grillen på lørdag.. Har søgt lidt på google
> ang. opskrifter...
>
> Fx. fylde den med appelsiner og løg samt forskellige krydderurter.
>
> Er der andre der har gode afprøvede opskrifter?
>
> Vi skal have nye kartofler til - men skal der også sovs til?
>
> Mvh
>
> KC
>



Charlotte P. Korsør (22-06-2007)
Kommentar
Fra : Charlotte P. Korsør


Dato : 22-06-07 12:03

Hej
Jeg lurer lidt efter en opskrift på en kalkun fyldt med en hel and, og anden
fyldt med en hel kylling. Men gamle chef der var fra New York kaldte den
noget særligt, men jeg har glemt hvad det var.

Mange hilsner

Charlotte Korsør
"Kirsten Marker" <kmarker.fjerndette@mail.tele.dk> skrev i en meddelelse
news:4676a718$0$52087$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Hvis i ikke kender til kalkun, ville jeg vælge noget andet.
> Kalkun er tør, og kræver megen opmærksomhed, under tilberedning, og i Dk
> er der ikke rigtig tradition for kalkun steg, så i skal nok til England,
> USA og måske Sverige for at få en velegnet brugsanvisning på grillkalkun.
> Personlig syntes jeg kalkun er dejlig, men som skrevet, kræver
> tilberedning af samme, megen opmærksomhed, nytænkning og omhu.
> Fortæl os, hvordan jeres grillkalkun blev og hvad i gjorde.
>
> mvh/km
> "KC Christiansen" <etiketer@webspeedFJERN.dk> skrev i en meddelelse
> news:46753736$0$72891$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
>> Hejsa!
>>
>> Vi skal prøve en hel kalkun på grillen på lørdag.. Har søgt lidt på
>> google ang. opskrifter...
>>
>> Fx. fylde den med appelsiner og løg samt forskellige krydderurter.
>>
>> Er der andre der har gode afprøvede opskrifter?
>>
>> Vi skal have nye kartofler til - men skal der også sovs til?
>>
>> Mvh
>>
>> KC
>>
>
>



Ebbe Kristensen (25-06-2007)
Kommentar
Fra : Ebbe Kristensen


Dato : 25-06-07 09:29

Charlotte P. Korsør wrote:

> Jeg lurer lidt efter en opskrift på en kalkun fyldt med en hel and,
> og anden fyldt med en hel kylling. Men gamle chef der var fra New
> York kaldte den noget særligt, men jeg har glemt hvad det var.

Den hedder Turducken (Det tog under 10 sekunder at finde på Google

http://www.thesalmons.org/lynn/turducken.html

Ebbe



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177501
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408526
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste