/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
tættest på Rapseolie ?
Fra : MH


Dato : 14-06-07 18:03

En erstatning for Rapseolie ? Oliven el. vindruekerne ? Det skal bruges til
bagning.

mvh
MH


 
 
Kim Schulz (14-06-2007)
Kommentar
Fra : Kim Schulz


Dato : 14-06-07 18:09

On Thu, 14 Jun 2007 19:03:16 +0200
"MH" <miREMOVEkael@THISstofanet.dk> wrote:

> En erstatning for Rapseolie ? Oliven el. vindruekerne ? Det skal
> bruges til bagning.

vindrue! specielt hvis det er en jomfru oliven olie, da denne godt kan
give en ret skarp smag i bagværk der ikke lige er "italiens
inspireret".

--
Kim Schulz | Blog: http://www.schulz.dk/
Email: Kim@schulz.dk | Work: http://www.devteam.dk/
Phone: +45 5190 4262 | Fun : http://www.chilifan.dk/

Tove Krieger (14-06-2007)
Kommentar
Fra : Tove Krieger


Dato : 14-06-07 18:37

In news:467174f3$0$4166$ba624c82@nntp02.dk.telia.net,
MH <miREMOVEkael@THISstofanet.dk> typed:
> En erstatning for Rapseolie ? Oliven el. vindruekerne ? Det skal
> bruges til bagning.
>
> mvh
> MH

Jeg bruger altid flydende "Becel" til bagning. Det er jo lavet af
planteolie uden alle de skadelige fedtstoffer. Jeg bruger faktisk
"Becel" til al madlavning. 1 dl. = 100 g. fast fedtstof.
--
Venlig hilsen Tove
Beware of people who dislike cats


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408847
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste