"Barney Gumble" <nope@nospam.com> wrote in message
news:466c8413$0$4170$ba624c82@nntp02.dk.telia.net...
> Hej gruppe
>
> Min bror bliver snart student, og i den forbindelse skal klassen jo forbi
> knægtens hjem i forbindelse med den famøse bustur.
>
> Jeg husker selv hvordan jeg, ualmindeligt originalt, valgte kransekage,
> jordbær og champagne. Det var fint det første sted, men da man havde fået
> det (tilbudt) 10 steder blev det alligevel for meget! ;) Jeg har derfor
> presset ham lidt til, at lave noget lidt sjovere.
>
> Tidspunktet er ca. kl. 17 om eftermiddagen, så vi taler altså om en
> ordentlig flok sanseløst berusede teenagere, der næppe vil kunne kende
> forskel på finere gourmetmad og en mikroret fra Føtex. Derfor skal det
> holdes simpelt og lettilgængeligt, uden at det dog behøver at blive
> kedeligt.
>
> Han har haft spansk på højniveau, så drinken bliver en Mojito. Den *kan*
> simpelthen ikke fejle på en varm sommerdag :)
>
> Derudover er det blevet til wraps med laks og rucola lavet ca. efter denne
> opskrift:
>
http://www.dr.dk/Regioner/Aarhus/Madopskrifter/20061007112025.htm
>
> Og de ser sådan ud når jeg er producenten:
>
http://aycu27.webshots.com/image/17266/2002666723948828931_rs.jpg
>
> Fordelen er, at de kan laves aftenen inden, de er supernemme at
> spise/håndtere, også selv om promillen nærmer sig procenter og så smager
> de godt ;)
>
> For at der skal være lidt at vælge imellem, kunne det være godt, med nogle
> wraps der ligner dem med laks. Dvs. de skal kunne rulles stramt; næsten
> som roulade.
>
> Jeg har tænkt mig at "den anden" slags wraps så skulle være med kylling.
>
> Givet betingelserne med, at de skal kunne rulles stramt, de skal være
> kolde og at de (helst) skal kunne laves aftenen inden, kunne jeg godt
> tænke mig at høre, om der er nogen der har nogle bud på, hvad man kan
> fylde i dem?
>
> - Noget barbecue-dressing kunne sikkert være godt, men det er næppe nok
> som eneste dressing (wrapsene/pandekagen er forholdsvis tør)? Hvilen anden
> dressing kunne man supplere med? Mine tanker er, at det helst ikke må
> blive for "smattet" (flødeosten i dem med laks opfylder fx rigtig godt
> dette krav).
>
> - Hvilken slags kylling ville være ideelt?
>
> - Hvilken slags salat ville passe godt til kyllingen?
>
> - Andet man kunne smide i dem?
>
>
> Der bliver nok også stillet et par skåle op med tortillachips og salsa,
> sådan for at holde det lidt i det spanske/mexicanske tema. Ellers noget
> man kunne finde på udover det allerede nævnte?
>
>
> Gode råd/inspiration modtages med kyshånd.
>
>
> BG
De smager i øvrigt skidegodt og bliver ikke tørre, sådan nogle wraps, hvis
du smører dem med flødeost som f.eks philadelphia inden du ruller dem. jUd
over kylling og laks, så prøv roastbeef i tynde skiver med en LILLE smule
peberrodshejs på, også rullet med flødeost. Mums....