/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Sukkervand til den individuelle bartender
Fra : Bo Warming


Dato : 05-06-07 22:04

Det drøjer enormt på de dyre spirituosa at tilsætte halv-mættet sukkervand
og hurtigt opnår man netop den grad af sødme som man er i humør til.
Og det er billigt og især bitre sager som fernet branca og campari bliver
til de fineste likører og longdrinsk med passende sukkervands.tilsætning




 
 
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408847
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste