/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Hesteblod i vin.
Fra : uh


Dato : 02-06-07 23:58

Er der mon nogen som kan be- eller afkræfte at der på et tidspunkt blev
konstateret ovennævnte delikate opdagelse? Måske SKULLE der være blod i
vinen af en eller anden grund, men hvorfor ved jeg ikke, men er blevet
nysgerrig. Jeg/vi venter spændt på evt. bekræftelse.
mvh uh



 
 
Davidsen (03-06-2007)
Kommentar
Fra : Davidsen


Dato : 03-06-07 00:44

"uh" <uibpvækmeddette@mail.dk> skrev i en meddelelse
news:4661f5c4$0$166$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Er der mon nogen som kan be- eller afkræfte at der på et tidspunkt blev
> konstateret ovennævnte delikate opdagelse? Måske SKULLE der være blod i
> vinen af en eller anden grund, men hvorfor ved jeg ikke, men er blevet
> nysgerrig. Jeg/vi venter spændt på evt. bekræftelse.
> mvh uh
>

Det ser ud til at der kan være lidt om det (dog okseblod).

Se fx. her: http://www.snopes.com/horrors/food/evian.asp

Mvh
Davidsen



Ukendt (03-06-2007)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 03-06-07 08:04


"Davidsen" <davidsen@REMOVETHIStdcspace.dk> skrev i en meddelelse
news:466200d6$0$8703$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
>
> Det ser ud til at der kan være lidt om det (dog okseblod).
>
> Se fx. her: http://www.snopes.com/horrors/food/evian.asp

Øhh.... det gik vist lige lovlig stærkt. Der står at dette rugte er FALSE
(altså falskt).
Jeg kender en ønolog (ja, det er vin-videnskab) og der er ikke blod i vin.
Men der er mange andre sjove ting: vanille, enebær, lakrids o.m.a - samt
tilsætningsstoffer som sulfitter
Mvh Tommy



Ole Andersen (03-06-2007)
Kommentar
Fra : Ole Andersen


Dato : 03-06-07 12:22

> Jeg kender en ønolog (ja, det er vin-videnskab) og der er ikke blod i vin.
> Men der er mange andre sjove ting: vanille, enebær, lakrids o.m.a - samt
> tilsætningsstoffer som sulfitter
> Mvh Tommy

Jeg tror altså du forveksler smag, toner, nuancer af ovenstående, med at det
rent faktisk tilsættes......



Ole Larsen (03-06-2007)
Kommentar
Fra : Ole Larsen


Dato : 03-06-07 12:36

Ole Andersen skrev:
>> Jeg kender en ønolog (ja, det er vin-videnskab) og der er ikke blod i vin.
>> Men der er mange andre sjove ting: vanille, enebær, lakrids o.m.a - samt
>> tilsætningsstoffer som sulfitter
>> Mvh Tommy
>
> Jeg tror altså du forveksler smag, toner, nuancer af ovenstående, med at det
> rent faktisk tilsættes......
>
>
Var der ikke engang en frikadellevin fra Bulgaslovamænien der hed
Okseblod?

--
Med venlig hilsen, Ole Larsen.
New Images And Design, April, 2007
http://Olelarsen.eu/

Klaus Alexander Seis~ (03-06-2007)
Kommentar
Fra : Klaus Alexander Seis~


Dato : 03-06-07 13:36

Ole Larsen skrev:

> Var der ikke engang en frikadellevin fra Bulgaslovamænien
> der hed Okseblod?

Jo, den var populær først i halvfjerdserne, mener jeg, men har
åbenbart kunne købes senere:
http://www.vinguide.net/vis_vin.asp?vID=6e7cc160ee244760a395

En lisså populær hvidvin fra samme periode hed Præstetanker:
http://www.vinguide.net/vis_vin.asp?vID=b9946b936c564501ae8b

Nonneblod var (er?) der vist osse noget der hed(der). Mwaaah!

Mvh,

--
Klaus Alexander Seistrup
http://klaus.seistrup.dk/

Inger Pedersen (03-06-2007)
Kommentar
Fra : Inger Pedersen


Dato : 03-06-07 16:00


"Ole Larsen" <olenospam@nospam.dk> skrev i en meddelelse >>
> Var der ikke engang en frikadellevin fra Bulgaslovamænien der hed
> Okseblod?

Ungarn. Egri Bikaver.

Hilsen Inger



Bo Warming (05-06-2007)
Kommentar
Fra : Bo Warming


Dato : 05-06-07 01:46

"Ole Larsen" <olenospam@nospam.dk> skrev i en meddelelse
news:4662a707$0$90263$14726298@news.sunsite.dk...
> Ole Andersen skrev:
>>> Jeg kender en ønolog (ja, det er vin-videnskab) og der er ikke blod i
>>> vin.
>>> Men der er mange andre sjove ting: vanille, enebær, lakrids o.m.a - samt
>>> tilsætningsstoffer som sulfitter
>>> Mvh Tommy
>>
>> Jeg tror altså du forveksler smag, toner, nuancer af ovenstående, med at
>> det rent faktisk tilsættes......
> Var der ikke engang en frikadellevin fra Bulgaslovamænien der hed
> Okseblod?


Jo, det var Irma-vins første sællert i rødvinsbrancen og en god bulgarsk
rødvin

Myter sælger vin, men kemisk vil protein i gærede druer nok være både
uklogt, diagnosticerbart og ulækkert




Davidsen (03-06-2007)
Kommentar
Fra : Davidsen


Dato : 03-06-07 19:27

"TBJ" <bruussnabelaosprikdk> skrev i en meddelelse
news:466267ac$0$909$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
>
> "Davidsen" <davidsen@REMOVETHIStdcspace.dk> skrev i en meddelelse
> news:466200d6$0$8703$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
>>
>> Det ser ud til at der kan være lidt om det (dog okseblod).
>>
>> Se fx. her: http://www.snopes.com/horrors/food/evian.asp
>
> Øhh.... det gik vist lige lovlig stærkt. Der står at dette rugte er FALSE
> (altså falskt).
> Jeg kender en ønolog (ja, det er vin-videnskab) og der er ikke blod i vin.
> Men der er mange andre sjove ting: vanille, enebær, lakrids o.m.a - samt
> tilsætningsstoffer som sulfitter
> Mvh Tommy
>

Øh, nej, men måske læste du artiklen for hurtigt?

Det var Evian-historien der var falsk.
Den bygger sandsynligvis på at man bl.a. brugte okseblod og andre sære ting
til at klare vin med, hvilket åbenbart var almindelig kendt.

Se også http://www.alsopreview.com/columns/australia/mfbloody.html

Mvh
Davidsen



Peter eller Line (04-06-2007)
Kommentar
Fra : Peter eller Line


Dato : 04-06-07 16:52

Eller kan man jo altid købe en flakse "Sangre de Toro (Tyreblod)" fra
Torres, lukke øjnene og håbe på at der er lidt i :)



Bo Warming (05-06-2007)
Kommentar
Fra : Bo Warming


Dato : 05-06-07 01:50

"Peter eller Line" <peterline@mobilixnet.dk> skrev i en meddelelse
news:4664353f$0$7603$157c6196@dreader2.cybercity.dk...
> Eller kan man jo altid købe en flakse "Sangre de Toro (Tyreblod)" fra
> Torres, lukke øjnene og håbe på at der er lidt i :)

Jeg syns Amarone rødvin har nosser, i stil med gin, Martell-cognak og Jack
Daniels og de særligt højprocentige vodkaer.




Jens Bruun (07-06-2007)
Kommentar
Fra : Jens Bruun


Dato : 07-06-07 12:22

"Bo Warming" <bwng@bwng.dk> skrev i en meddelelse
news:9r29i.43423$cs.13466@fe08.usenetserver.com

> Jeg syns Amarone rødvin har nosser, i stil med gin, Martell-cognak
> og Jack Daniels og de særligt højprocentige vodkaer.

Amarone har nosser? Ja, det har du sgu' egentlig ret i. Jeg er mest til øl,
men skal den stå på vin, er det hos mig altid Amarone. Så må maden indrettes
derefter.

--
-Jens B.

D.e.f.f.e.s.



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408847
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste