|
| Skrub-af-mad. Fra : Bente Christensen |
Dato : 28-04-07 00:55 |
|
Vi skal have 26 gæster til datterens konfirmation d. 6. maj.
Hun har valgt Høns i asparges (tartelets), kalvesteg og nougatmousse.
Til kaffen ved vi ikke, om vi skal nøjes med en købesmåkage, eller om vi kan
finde på noget mere interessant. Man kan da næsten ikke klare lagkager, kan
man?
Vi har tænkt os at give gæsterne et vink med en vognstang i form af noget
skrub-af-mad.
Vi modtager gerne forslag, som kan tilberedes i forvejen og ikke kræver den
største madkunst, da vores ældste, som er god til det med prikken over i.et
har været til PROM dagen forinden.
P.f.t. Bente C.s
--
Dansk Blindesamfunds kampagne "Et nyt syn på blinde forældre" sætter fokus
på at forbedre vilkårene for synshandicappede forældre. Støt os og læs mere
på www.solgaven.dk.
| |
Lisbeth Jacobsen (28-04-2007)
| Kommentar Fra : Lisbeth Jacobsen |
Dato : 28-04-07 06:21 |
|
"Bente Christensen" <bente.chr@mail.dk> skrev i en meddelelse
news:46328e02$0$52093$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Vi modtager gerne forslag, som kan tilberedes i forvejen
Suppe, der blot skal varmes op. Alle ved vist, at suppe, der serveres efter
en større middag, er skrub-af-mad. Og det er ganske nemt at gøre klar til
brug.
Der findes massevis af opskrifter, så det er bare at finde dét, datteren
foretrækker at servere.
| |
Dorthe (28-04-2007)
| Kommentar Fra : Dorthe |
Dato : 28-04-07 07:33 |
|
Biksemad - kan laves i forvejen
Hotdogs (lav-selv)
Pizza (færdig pizzadej i ruller...det er hurtigt)
Frikadeller og kartoffelsalat
Sandwich (hønsesalat, æggesalat, flødeleverpostej m. agurk osv)
Jeg synes I skal vælge "ung"mad, det er jo en konfirmation og ikke en
80-års fødselsdag
/D
Bente Christensen skrev:
> Vi skal have 26 gæster til datterens konfirmation d. 6. maj.
>
> Hun har valgt Høns i asparges (tartelets), kalvesteg og nougatmousse.
>
> Til kaffen ved vi ikke, om vi skal nøjes med en købesmåkage, eller om vi
> kan finde på noget mere interessant. Man kan da næsten ikke klare
> lagkager, kan man?
>
> Vi har tænkt os at give gæsterne et vink med en vognstang i form af
> noget skrub-af-mad.
>
> Vi modtager gerne forslag, som kan tilberedes i forvejen og ikke kræver
> den største madkunst, da vores ældste, som er god til det med prikken
> over i.et har været til PROM dagen forinden.
>
> P.f.t. Bente C.s
>
| |
Marianne (28-04-2007)
| Kommentar Fra : Marianne |
Dato : 28-04-07 08:19 |
|
>
> Jeg synes I skal vælge "ung"mad, det er jo en konfirmation og ikke en
> 80-års fødselsdag
>
Der står i det oprindelige indlæg, at 'hun har valgt'. Mon ikke datteren er
'hun'? Selv om - indrømmet - jeg kender heller ikke nogen 14-årige, der
ville vælge tarteletter med høns og asparges. Men hvis hun kan lide det og
forældrene har en super-opskrift, så er det sikkert lækkert.
mvh
Marianne
| |
Max (28-04-2007)
| Kommentar Fra : Max |
Dato : 28-04-07 08:36 |
|
Hej Marianne
> 14-årige, der ville vælge tarteletter med høns og asparges. Men hvis
> hun kan lide det og forældrene har en super-opskrift, så er det
Jeg kender til gengæld mange. Tarteletter er et sikkert hit blandt
de moderne teenagere, både til konfirmander og studenter.
--
Mvh Max
| |
Hanne (28-04-2007)
| Kommentar Fra : Hanne |
Dato : 28-04-07 12:10 |
|
> Der står i det oprindelige indlæg, at 'hun har valgt'. Mon ikke datteren
> er
> 'hun'? Selv om - indrømmet - jeg kender heller ikke nogen 14-årige, der
> ville vælge tarteletter med høns og asparges.
Det er der sandelig rigtig mange teenagere, der kan lide!
mvh
Hanne
| |
Peter Knutsen (29-04-2007)
| Kommentar Fra : Peter Knutsen |
Dato : 29-04-07 12:34 |
|
Marianne:
>>Der står i det oprindelige indlæg, at 'hun har valgt'. Mon ikke datteren
>>er
>>'hun'? Selv om - indrømmet - jeg kender heller ikke nogen 14-årige, der
>>ville vælge tarteletter med høns og asparges.
Hanne wrote:
> Det er der sandelig rigtig mange teenagere, der kan lide!
Det er længe siden jeg var teenager, men jeg er da sikker på at hvis man
ikke vælger alt for fede tarteletter (altså dej-delen), så glider det
fint ned for alle, osse teenagere.
--
Peter Knutsen
sagatafl.org
| |
Dorthe (28-04-2007)
| Kommentar Fra : Dorthe |
Dato : 28-04-07 17:12 |
|
Nu mente jeg mht natmaden - jeg er godt klar over at resten er
selvvalgt. Og det lyder lækkert!!
Marianne skrev:
>> Jeg synes I skal vælge "ung"mad, det er jo en konfirmation og ikke en
>> 80-års fødselsdag
>>
>
>
> Der står i det oprindelige indlæg, at 'hun har valgt'. Mon ikke datteren er
> 'hun'? Selv om - indrømmet - jeg kender heller ikke nogen 14-årige, der
> ville vælge tarteletter med høns og asparges. Men hvis hun kan lide det og
> forældrene har en super-opskrift, så er det sikkert lækkert.
>
> mvh
> Marianne
>
>
| |
Ukendt (28-04-2007)
| Kommentar Fra : Ukendt |
Dato : 28-04-07 08:07 |
|
"Bente Christensen" <bente.chr@mail.dk> skrev i en meddelelse
news:46328e02$0$52093$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Vi skal have 26 gæster til datterens konfirmation d. 6. maj.
>
> Hun har valgt Høns i asparges (tartelets), kalvesteg og nougatmousse.
>
> Til kaffen ved vi ikke, om vi skal nøjes med en købesmåkage, eller om vi
kan
> finde på noget mere interessant. Man kan da næsten ikke klare lagkager,
kan
> man?
Nej ingen lagkager. Det bliver for kvalmt og for tungt. Noget god kransekage
(enten som overflødighedshorn eller små kransekagestykker - eller begge
dele) eller peti four er lækkert til kaffen, og "lidt mere" end blot en
kedelig købesmåkage, og ikke så tungt som lagkage.
Tina
| |
Max (28-04-2007)
| Kommentar Fra : Max |
Dato : 28-04-07 08:35 |
|
Hej Bente
> Til kaffen ved vi ikke, om vi skal nøjes med en købesmåkage, eller om
Kransekagekonfekt er en rar ting på det tidspunkt, det er let at
lave og vinder ved ar blive lavet i forvejen og gemt lidt i fryseren.
> Vi modtager gerne forslag, som kan tilberedes i forvejen og ikke
Røde pølser eller biksemad.
--
Mvh Max
| |
Connie Toft (01-05-2007)
| Kommentar Fra : Connie Toft |
Dato : 01-05-07 20:18 |
|
Hej Bente
Jeg har lige serveret ostesuppe til natmad for 18 "drenge" til
en 40 års fødselsdag, sikkert hit
Kig på arla.dk, jeg plejer at lune noget godt brød til istedet
for at lave brødterningerne. Suppen kan du lave dagen før, men
vent med at komme porrerne i før på dagen.
God fornøjelse
Connie
| |
Jöran Egdahl (01-05-2007)
| Kommentar Fra : Jöran Egdahl |
Dato : 01-05-07 20:59 |
|
"Bente Christensen" <bente.chr@mail.dk> wrote in message
news:46328e02$0$52093$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Vi har tænkt os at give gæsterne et vink med en vognstang i form af noget
> skrub-af-mad.
Så kan jeg anbefale at servere en stor lort på et sølvfad. Så skal de nok
forstå pointen.
| |
Max (01-05-2007)
| Kommentar Fra : Max |
Dato : 01-05-07 21:52 |
|
Hej Jöran
> Så kan jeg anbefale at servere en stor lort på et sølvfad. Så skal de
> nok forstå pointen.
At de skal pisse på gulvet ?
--
Mvh Max
| |
|
|