|
| rynkede tomater Fra : Erling Hansen |
Dato : 24-04-07 09:24 |
|
Jeg er havnet sammen med 2 bakker blommetomater. De smager
fremragende, men efterhånden er de blevet så rynkede, at de ikke ser
ret godt ud i en salat.
Har nogen af jer et par forslag til brug? Meget gerne en tur i
blenderen sammen med andre ting.
Mvh
Erling
| |
Klaus Alexander Seis~ (24-04-2007)
| Kommentar Fra : Klaus Alexander Seis~ |
Dato : 24-04-07 09:46 |
|
Erling Hansen skrev:
> Jeg er havnet sammen med 2 bakker blommetomater. De smager
> fremragende, men efterhånden er de blevet så rynkede, at de
> ikke ser ret godt ud i en salat.
> Har nogen af jer et par forslag til brug?
Jamie Olivers penne med tomater er hurtige at lave og meget velsmagende:
http://www.jamieoliver.com/recipes/pasta/penne_with_tomato
Hvidløg pifter gevaldigt op.
Mvh,
--
Klaus Alexander Seistrup
http://klaus.seistrup.dk/
| |
nana sørensen (24-04-2007)
| Kommentar Fra : nana sørensen |
Dato : 24-04-07 18:25 |
|
"Erling Hansen" <eh-dh@mail.dk> wrote in message
news:11774033640.730610437013421@dtext.news.tele.dk...
> Jeg er havnet sammen med 2 bakker blommetomater. De smager
> fremragende, men efterhånden er de blevet så rynkede, at de ikke ser
> ret godt ud i en salat.
> Har nogen af jer et par forslag til brug? Meget gerne en tur i
> blenderen sammen med andre ting.
> Mvh
> Erling
>
Hvis de ikke er tudsegamle, så kan du fikse dem oå ved at smide dem i isvand
i ti minutter inden du skal bruge dem. Det får rynkerne til at forsvinde og
de strutter igen. Hvis du smider gulerødder i strimler lavet med
kartoffelskrælleren, så krøller de og ser flotte ud i salat.
| |
Michael Andersen (25-04-2007)
| Kommentar Fra : Michael Andersen |
Dato : 25-04-07 09:15 |
|
Hej Erling!
Jeg lurede en gang en kok et lille trick af til noget nemt "tilbehør",
baseret bl.a. på tomater:
Tomater, god fetaost (jeg plejer at købe en blok, forholdsvis salt) og
krydderurter - oprindeligt mynte, men andet kan også bruges - blendes og
bruges bruges som en slags cremet tilbehør til fx. kød. Jeg synes det er
rigtig godt til grillmad.
Du kan ændre på konsistensen og smagen ved at tilsætte fx. A38 eller
lignende, salt, lidt olivenolie osv.
Jeg plejer at lave cremen i lidt god tid og så lige lade den stå lidt i
køleskabet inden brug.
Med venlig hilsen
Michael
"Erling Hansen" <eh-dh@mail.dk> skrev i en meddelelse
news:11774033640.730610437013421@dtext.news.tele.dk...
> Jeg er havnet sammen med 2 bakker blommetomater. De smager
> fremragende, men efterhånden er de blevet så rynkede, at de ikke ser
> ret godt ud i en salat.
> Har nogen af jer et par forslag til brug? Meget gerne en tur i
> blenderen sammen med andre ting.
> Mvh
> Erling
>
| |
Erling Hansen (25-04-2007)
| Kommentar Fra : Erling Hansen |
Dato : 25-04-07 10:23 |
|
Michael Andersen <michael@stifinder-rejser.dk> skrev:
>Hej Erling!
>
>Jeg lurede en gang en kok et lille
>trick af til noget nemt "tilbehør",
>baseret bl.a. på tomater:
>
>Tomater, god fetaost (jeg plejer at
>købe en blok, forholdsvis salt) og
>krydderurter - oprindeligt mynte,
>men andet kan også bruges - blendes og
>bruges bruges som en slags cremet
>tilbehør til fx. kød. Jeg synes det er
>rigtig godt til grillmad.
>
>Du kan ændre på konsistensen og
>smagen ved at tilsætte fx. A38 eller
>lignende, salt, lidt olivenolie osv.
>
>Jeg plejer at lave cremen i lidt god
>tid og så lige lade den stå lidt i
>køleskabet inden brug.
>
>Med venlig hilsen
>Michael
>
>
>"Erling Hansen" <eh-dh@mail.dk>
>skrev i en meddelelse
>news:11774033640.730610437013421@dte
>xt.news.tele.dk...
>> Jeg er havnet sammen med 2 bakker
>>blommetomater. De smager
>> fremragende, men efterhånden er de
>>blevet så rynkede, at de ikke ser
>> ret godt ud i en salat.
>> Har nogen af jer et par forslag
>>til brug? Meget gerne en tur i
>> blenderen sammen med andre ting.
>> Mvh
>> Erling
>>
Tusind tak til alle for gode råd. Jeg prøvede
først den med isterningerne - den virkede..!
Nu prøver jeg et par ting med blenderen.
Tak
Erling
| |
Connie Toft (26-04-2007)
| Kommentar Fra : Connie Toft |
Dato : 26-04-07 11:12 |
|
Har jeg nogle tomater der blevet lidt trælse, så ryger de i et
ildfast fad med olivenolie, frisk rosmarin, lidt rørsukker, salt
og peber. Bages ved 200g i ca 1,5 time, rør af og til, de må
gerne blive lettere branket. Bruges som tilbehør til alt. Har du
noget over, er det også godt koldt på et stykke godt brød.
Connie
| |
|
|