/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Hjælp til tilberedning af hamburgerryg
Fra :
Jakob
Dato :
23-04-07 18:40
Hej!
Jeg har købt en hamburgerryg som jeg påtænker at bruge til pålæg på
rugbrød. Det er jo langt billigere end det skiveskårede man kan købe. Og
(måske?) langt mere lækkert. Men eh - hvordan gør man? Altså tilbereder
den således at mest mulig saft og kraft bevares? Den vejer 1 kg.
--
Jakob
mcloud (
23-04-2007
)
Kommentar
Fra :
mcloud
Dato :
23-04-07 19:24
Hej Jacob
Du koger den ½ time med vand halvt op på stegen ,vend den efter et kvarter.
Derefter skal den ligge i vandet ½ time yderligere.
Så er den egentlig færdig.
mvh mcloud
"Jakob" <jtonospam@mail.dk> skrev i en meddelelse
news:462ceff1$0$7607$157c6196@dreader2.cybercity.dk...
> Hej!
>
> Jeg har købt en hamburgerryg som jeg påtænker at bruge til pålæg på
> rugbrød. Det er jo langt billigere end det skiveskårede man kan købe. Og
> (måske?) langt mere lækkert. Men eh - hvordan gør man? Altså tilbereder
> den således at mest mulig saft og kraft bevares? Den vejer 1 kg.
>
> --
> Jakob
Jakob (
23-04-2007
)
Kommentar
Fra :
Jakob
Dato :
23-04-07 21:09
mcloud wrote:
> Hej Jacob
> Du koger den ½ time med vand halvt op på stegen ,vend den efter et kvarter.
> Derefter skal den ligge i vandet ½ time yderligere.
> Så er den egentlig færdig.
> mvh mcloud
Det var da nemt
Tak for instruktionen.
--
Jakob
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177552
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408847
Brugere :
218887
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.