In news:46249e3f$0$21929$157c6196@dreader1.cybercity.dk,
Peter Knutsen <peter@sagatafl.invalid> typed:
> Hvis jeg nu vil opbevare nogle få hårdkogte æg, for at spise dem
> senere, skal de så opbevares med eller uden skal? Hvor længe kan de
> opbevares? Kan de tåle et halvt eller et helt døgn i køleskab? Nogle
> timer i en
> rygsæk ved stuetemperatur?
>
> Hvad med kogning om aftenen, så en tur i køleskabet, og så i
> madpakken om morgenen for at blive spist cirka midt på dagen?
>
> Jeg kunne selvfølgelig eksperimentere, men det vil jeg helst være
> fri for...
Hårdkogte æg kan sagtens tåle et døgn i køleskab. Jeg lærte i sin tid,
at jeg skulle tage skallen af, da der ellers danner sig det velkendte
grønne lag uden om blommen (det er nok svovlet i ægget der gør det.)
Jeg putter de kogte æg i en plastbøtte og har aldrig haft problemer,
men jeg ville nok ikke opbevare dem mere end et døgn i køleskabet.
--
Venlig hilsen Tove
Beware of people who dislike cats