/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Hver gang jeg prøver at bage chokoladeblom~
Fra :
Peter eller Line
Dato :
04-04-07 21:03
Hej alle
Prøvede igen at lave en rigtig god dessert (pære kogt i moscatel på bagte
chokoladeblomster). Men igen driller chokoladeblomsterne. Opskriften følges
til punkt og prikke, men der hvor det går galt er hvor man skal rulle dejen
ud imellem to stykker bagepapir. Den bliver fint tynd, og skal jeg stikke
den ud med en 3 cm form. Også det kan lade sig gøre, men når jeg så skal
løft mit nye udstik op, falder alt fra hinanden. Skal jeg smøre bagepapiret
eller hur? Hvis nogen har kogebogen er det Könemann store dessertbog side
255. Håber nogen kan hjælpe :)
Venligst
Peter
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177552
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408847
Brugere :
218887
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.