/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Kan okseklump få for meget?
Fra :
Morten
Dato :
24-03-07 13:03
Hej. Jeg skal lave en chili con carne, og har købt noget ekstra lækkert
kød. Okseklump i ern, ca. 2x2 cm. Det er blevet brunet hvorefter der har
stået i sovs (tomat osv.).
Men kødet har trukket sig sammen og er blevet hårdt i det. Jeg overvejer
nu bare at lade det simre i flere timer i håb om at mørne det. Er det en
skidt idé?
Morten
padre (
24-03-2007
)
Kommentar
Fra :
padre
Dato :
24-03-07 17:41
"Morten" <useless@useless.useless> skrev i en meddelelse
news:46051370$0$6744$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> Men kødet har trukket sig sammen og er blevet hårdt i det. Jeg overvejer
> nu bare at lade det simre i flere timer i håb om at mørne det. Er det en
> skidt idé?
Tværtimod, det er den rigtige måde at gøre det på. Hvis du allerede har
blandet bønnerne i, så prøv at fiske dem op - de bliver udkogte.
--
padre
You could take me seriously, but statistically, you would be making a
mistake
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177552
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408847
Brugere :
218887
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.