[Jens Bruun | Sat, 7 Apr 2007 23:01:48 +0200]
>> Roastbeef, rullet i knuste krydderier og tilberedt efter Jens Bruun's
>> metode.
>How did it go?
Well, at rulle den i de knuste krydderier og komme den i en frysepose der
blev svejset tæt fungerede godt, da de fik mulighed for at udvikle sig
maksimalt.
Istedet for 1 time ved 60 grader, gav jeg den 2 timer ved 50 grader, og det
var simpelthen for lidt, efter at have givet den 5-10 minutters "røvfuld" på
stegepanden for den rigtige overflade og lade den hvile 10 minutter, var den
stadig lidt for rå til at spise varm. Den var bestemt lækker, men altså
lidt for rå. Næste gang kommer der nok et (beklager udtrykket)
"stegetermometer" i dyret før det kommer i posen, så jeg lidt bedre kan
styre temperaturen og tiden.
>Jeg prøvede lige at opvarme en culotte på dén måde (det
>plejer at være hundesvært at få liv i en culotte på andendagen, men
>resultatet var fremragende - bortset fra krølfedtet, der ikke længere var
>krølfedt
God idé.
>Suk. Jeg har ikke tålmodighed til hjemmelavet bearnaise, og ikke temperament
>til ikke-hjemmelavet bearnaise, så jeg er lidt misundelig. Nej. Ret skal
>være ret; jeg er *meget* misundelig.
Well, næsten-lavet-fra-bunden-bearnaise; ingredienserne er de rigtige, men
som fødevareudvikler skal jeg jo "misbruge" talentet engang imellem og med
blot ½ gram stabilisator, er hele fabrikationsmetoden meget meget enklere :)
>> Junior fik Crème Brûlée m/ hvid chokolade til dessert; vi andre fik
>> hindbær muffins.
>Jeg havde nok foretrukket juniors dessert
Enig - men det var en rest fra dagen i forvejen, hvor han ikke havde været
sulten, så vi andre kunne blot kigge misundeligt på ham.
Mvh René
www.rene.hjorth.com