Kender ikke æbletærten fra Baresso, men til gengæld ODENSE MARCIPAN
PÆRETÆRTE MED BAGT MARCIPAN
som er perfekt som gæstekage, fordi den kan laves dagen før.
Hvis du bruger denne opskrift, gå ind på Google, Odense Marcipan
Opskrifter, under bagt pæretærte og vælger at bruge æbler, skal disse først
tilberedes, d.v.s. skrælles, halveres og koges meget sagte under låg til de
er kogte (som pærepådåse konsistens) og så ellers følge opskriften på
pæretærten der efter min mening er godt gennemarbejdet, så resultatet bliver
godt.
Mht. de kogte æbler, søg i Google under julemadens tilbehør (and og
flæskesteg) der kan du få de nøjagtige mål, vedr. vand, sukker og vanilje og
vejledende kogetid.
mvh
kirsten
Nhi Nguyen" <niau@sol.dk> skrev i en meddelelse
news:45efc93d$0$4156$ba624c82@nntp02.dk.telia.net...
> Hejsa,
>
> min forlovede har snart fødselsdag og så skal der jo bges til firmaet. Jeg
> kunne rigtig godt tænke mig at bage en æbletærte, men det skal være sådan
> en, som man får på caféerne. Fx. på baresso. Den skal være cremet og med
> æblestykker og marcipan. Nogen, der har sådan en opskrift?
>
>
> mvh Nhi
>
|