|
| Kalkunlår på 900 gr. forslag til tilberedn~ Fra : Ditte H |
Dato : 12-01-07 20:02 |
|
Hej NG
Jeg har fået købt et kalkunlår på 900 gr.
Har I nogle forslag til, hvad jeg gør ved sådan et?
Det er en diner for one. Så det behøver ikke være alt for avanceret.
Hilsen Ditte
| |
Poul F. Andersen (13-01-2007)
| Kommentar Fra : Poul F. Andersen |
Dato : 13-01-07 19:25 |
|
Ditte skrev bl.a.:
> Jeg har fået købt et kalkunlår på 900 gr.
"Fået købt" ?
Bestemte du ikke selv, hvad du ville købe??
"Det er en diner for one."?
"900 g,"!! .. - så har du da vist til et par dage, selvom du skriver, at
det er:
- oversat: "middag til én"
> Har I nogle forslag til, hvad jeg gør ved sådan et?
Måske,- men...:
Er det frosset?
Er det fersk?
Er det marineret?
Er det kogt? (Det er dem fra Aldi jo).
--
Venligst
Poul F. Andersen
OBS: Ved direkte henvendelse skal du fjerne DETTE fra min emailadresse...
| |
Ditte H (13-01-2007)
| Kommentar Fra : Ditte H |
Dato : 13-01-07 20:12 |
|
Poul F. Andersen frembragte:
>
> Ditte skrev bl.a.:
>
>> Jeg har fået købt et kalkunlår på 900 gr.
>
>
> "Fået købt" ?
> Bestemte du ikke selv, hvad du ville købe??
>
> "Det er en diner for one."?
>
> "900 g,"!! .. - så har du da vist til et par dage, selvom du skriver, at det
> er:
> - oversat: "middag til én"
>
>> Har I nogle forslag til, hvad jeg gør ved sådan et?
>
> Måske,- men...:
>
> Er det frosset?
> Er det fersk?
> Er det marineret?
> Er det kogt? (Det er dem fra Aldi jo).
Hej
Det er et fersk kalkunbryst, jeg har frosset det ned, da jeg ikke lige
havde nogle ideer til tilberedning.
Diner for one til flere dage.
Hilsen Ditte
| |
Andreas M. Hansen (13-01-2007)
| Kommentar Fra : Andreas M. Hansen |
Dato : 13-01-07 21:47 |
|
>> Ditte skrev bl.a.:
>>
>>> Jeg har fået købt et kalkunlår på 900 gr.
>>
> Det er et fersk kalkunbryst, jeg har frosset det ned, da jeg ikke lige
> havde nogle ideer til tilberedning.
Er det nu et bryst eller et lår ?? - der er væsentlig forskel - også i
tilberedningen....
--
mvh
Andreas M. Hansen
| |
Ditte H (13-01-2007)
| Kommentar Fra : Ditte H |
Dato : 13-01-07 21:49 |
|
Andreas M. Hansen har bragt dette til verden:
>>> Ditte skrev bl.a.:
>>>
>>>> Jeg har fået købt et kalkunlår på 900 gr.
>>>
>> Det er et fersk kalkunbryst, jeg har frosset det ned, da jeg ikke lige
>> havde nogle ideer til tilberedning.
>
>
> Er det nu et bryst eller et lår ?? - der er væsentlig forskel - også i
> tilberedningen....
Det er et lår, fik skrevet forkert.
| |
Andreas M. Hansen (13-01-2007)
| Kommentar Fra : Andreas M. Hansen |
Dato : 13-01-07 21:56 |
| | |
Inger Pedersen (13-01-2007)
| Kommentar Fra : Inger Pedersen |
Dato : 13-01-07 22:44 |
|
"Ditte H" <sporg@.dk> skrev i en meddelelse
> Det er en diner for one. Så det behøver ikke være alt for avanceret.
Læg låret i et fad, drys med salt, peber og krydderurter, f.eks. oregano
eller pizzakrydderi. Evt. et stykke alufolie over.
I ovnen ved 175 grader, til det er mørt.
Når du vurderer, det er sådan ca. halvvejs, fjerner du alufolien og lægger
nogle kartoffelskiver i fadet.
I øvrigt har Bilka og Føtex med jævne mellemrum ferske kalkunlår i en lidt
mere håndterlig størrelse på tilbud.
Hilsen Inger
| |
Poul F. Andersen (14-01-2007)
| Kommentar Fra : Poul F. Andersen |
Dato : 14-01-07 10:35 |
|
"Inger Pedersen" <inger_mpFJERNDETTE@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:45a952b6$0$49197$14726298@news.sunsite.dk...
>
> "Ditte H" <sporg@.dk> skrev i en meddelelse
>
>> Det er en diner for one. Så det behøver ikke være alt for avanceret.
>
> Læg låret i et fad, drys med salt, peber og krydderurter, f.eks. oregano
> eller pizzakrydderi. Evt. et stykke alufolie over.
> I ovnen ved 175 grader, til det er mørt.
> Når du vurderer, det er sådan ca. halvvejs, fjerner du alufolien og lægger
> nogle kartoffelskiver i fadet.
Jeg synes Ingers opskrift er helt fin.
Jeg ville nok lave en salat til, f.eks. af en stor tomat skåret i skiver med
lidt hakket løg
og olie/eddike dressing.
Eller måske blot lidt surt, - asie, græskar, agurk eller andet.
PS: Jeg mener da ikke, at du har skrevet noget forkert i denne tråd.
Du har da skrevet kalkunLÅR hele tiden... ?
--
Venligst
Poul F. Andersen
OBS: Ved direkte henvendelse skal du fjerne DETTE fra min emailadresse...
| |
Jens Bruun (14-01-2007)
| Kommentar Fra : Jens Bruun |
Dato : 14-01-07 21:04 |
|
"Ditte H" <sporg@.dk> skrev i en meddelelse
news:mn.64b27d717b794f77.66698@0dk
> Jeg har fået købt et kalkunlår på 900 gr.
> Har I nogle forslag til, hvad jeg gør ved sådan et?
Kog det en times tid sammen med en mursten. Smid derefter kalkunlåret ud, og
spis murstenen.
> Det er en diner for one. Så det behøver ikke være alt for avanceret.
Bingo.
--
-Jens B.
D.e.f.f.e.s.
| |
|
|