On Fri, 12 Jan 2007 20:00:38 +0100
"Bo Warming" <bwng@bwng.dk> wrote:
> Hvis den smagte mærkbart forkert, har frysekæden nok været brudt i
> lang tid, og lidt mikrobiel fordærvelse
>
> HArskning sker ca ti gange langsommere i dybfryser end i køleskab og
> især hvis ilt har haft adgang til umættet fedt
Jamen Bo dog. Nu modsiger du jo dig selv. Du påstår i dit førstå indlæg
at det er et faktum at hverken smag eller sundhedsrisikoen ved
indtagelse påvirkes ved for længe nedfrysning.
Nu siger du pludselig at det godt kan påvirke smagen? Har du modbevist
dine tidligere fakta eller?
Du kender intet til den produktionskæde som dette kød har været
igennem. Du ved ikke om det har været frosset ned fra få sek. efter at
det blev slagstet - nej du ved faktisk ikke engang om det undervejs har
været optøet en eller flere gange eller er blevet ompakket. Derfor skal
dette kød destrueres og ikke fordi der er en risiko for at det smager
gammelt. Hvis du kan påvise at bare en enkelt producent kan stå 100%
inde for at der ikke er sket en iltning af kødet inden nedfrysning
eller at der et sted i fragt processen har været optøet, eller blot
været opbevaret på temperaturer over -18grader, ja så ville din påstand
måske kunne holde....MEN nej det kan du ikke bevise for ingen har idag
en sådanne selvkontrol så det ville være muligt at give sådanne
garantier.
--
Kim Schulz | Private :
http://www.schulz.dk
Kim@schulz.dk | Business:
http://www.devteam.dk
+45 5190 4262 | Sparetime:
http://www.fundanemt.com