"TK" <nogen@noget.dk> skrev i en meddelelse
news:45956742$0$902$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> For et par år siden lavede jeg til en nytårsmiddag gratinerede østers -
> efter en opskrift. De blev vellykkede, og jeg ville gerne gentage
> successen, men jeg kan ikke huske, hvilken opskrift vi brugte, eller
> præcis hvordan vi gjorde.
> Blot forekommer det mig, at østers blev overhældt med en dej, der i hvert
> fald indeholdt æg og fløde (eller måske creme fraiche). De kom i ovnen og
> blev ganske lidt brune. Og meget lækre.
> Kan nogen identificere en tilberedning, der ligner, er jeg parat til at
> prøve den af...
> vh. Tommy
>
Her er en fra skagenfood. Den er dejlig enkel
Naturel: Spises rå kun tilsat lidt citronsaft eller en olie/eddike dressing
med finthakket skalotteløg. Gratineret: Lav en blanding af smør, hakkede
krydderurter, lidt hvidløg - ikke for meget da det tager hele smagen fra
østersen, rasp, salt og peber. Kom en tsk. i hver østers og bag dem under
gril i 3-5 min. indtil de er gyldne. Server brød til.
Hilsen Jette, en østersspiser want to be