|
| Stege pølser Fra : Kim |
Dato : 29-12-06 16:38 |
|
Jeg er bare SÅ træt af, at mine pølser altid revner efter en
tur på panden. Hvordan steger man pølser uden de revner ?
Hos pølsemanden ser man godt stegte pølser, som stort set
aldrig har en revne. Hvordan gør de det ?
Har prøvet svag, og stærk varme. Har prøvet at stege i ovnen,
men de revner altid.
Mvh, Ks
| |
ufo (29-12-2006)
| Kommentar Fra : ufo |
Dato : 29-12-06 16:43 |
|
On Dec 29, 4:38 pm, "Kim" <N...@money.dk> wrote:
Du prikker nogle huller i de små stakkels pølser med en gaffel. Så
ka de lære det ;.)
Hilsen Esther
| |
Morten Wartou (29-12-2006)
| Kommentar Fra : Morten Wartou |
Dato : 29-12-06 16:48 |
|
Kim wrote:
> Jeg er bare SÅ træt af, at mine pølser altid revner efter en
> tur på panden. Hvordan steger man pølser uden de revner ?
> Hos pølsemanden ser man godt stegte pølser, som stort set
> aldrig har en revne. Hvordan gør de det ?
> Har prøvet svag, og stærk varme. Har prøvet at stege i ovnen,
> men de revner altid.
Prøv endnu svagere varme - pølsemanden steger ved ekstremt lav varme. Jeg
bruger som regel en stor pande på en lille kogeplade ved laveste temperatur,
og giver dem omkring en times tid. Sprækker de stadig, kan du prøve at lægge
noget stanniol under for at dæmpe varmen endnu mere.
--
Med venlig hilsen,
Morten Wartou
| |
Torben (29-12-2006)
| Kommentar Fra : Torben |
Dato : 29-12-06 21:53 |
|
"Kim" <No@money.dk> wrote in message
news:45953667$0$15889$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> Jeg er bare SÅ træt af, at mine pølser altid revner efter en
> tur på panden. Hvordan steger man pølser uden de revner ?
> Hos pølsemanden ser man godt stegte pølser, som stort set
> aldrig har en revne. Hvordan gør de det ?
> Har prøvet svag, og stærk varme. Har prøvet at stege i ovnen,
> men de revner altid.
Har du tid?
Hvis ja, så giv dem 2 timer ved SVAG varme. De bliver sprøde som hos
pølsemanden.
God fornøjelse.
mvh
Torben
| |
HA Aalborg (03-01-2007)
| Kommentar Fra : HA Aalborg |
Dato : 03-01-07 15:47 |
|
Hejsa
> Jeg er bare SÅ træt af, at mine pølser altid revner efter en
> tur på panden. Hvordan steger man pølser uden de revner ?
> Hos pølsemanden ser man godt stegte pølser, som stort set
> aldrig har en revne. Hvordan gør de det ?
> Har prøvet svag, og stærk varme. Har prøvet at stege i ovnen,
> men de revner altid.
Jeg ridser altid et lille snit i pølserne med ca. 0,5cm mellemrum på begge
sider,
så sprækker de ikke, men smager efter min mening "skide godt egon"
Hilsen Andersen
| |
|
|