|
| Fryse konfekt? Fra : Margit |
Dato : 29-12-06 10:53 |
|
Jeg har fået en masse stykker marcipankonfekt,
overtrukket med mørk chokolade, til overs her
efter jul. Kan jeg fryse dem, uden de tager skade?
Venlig hilsen Margit
| |
Tina (29-12-2006)
| Kommentar Fra : Tina |
Dato : 29-12-06 11:46 |
|
"Margit" <has@has.dk> skrev i en meddelelse
news:4594e569$0$13951$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
> Jeg har fået en masse stykker marcipankonfekt,
> overtrukket med mørk chokolade, til overs her
> efter jul. Kan jeg fryse dem, uden de tager skade?
>
Det er en smagssag.
Prøv at fryse nogle stykker i et par dage, tø dem op og vurder, om de stadig
er noget værd, eller om de har lidt skade.
Tina
| |
Kevin Borbye Edelvan~ (29-12-2006)
| Kommentar Fra : Kevin Borbye Edelvan~ |
Dato : 29-12-06 11:48 |
|
Margit wrote:
> Jeg har fået en masse stykker marcipankonfekt,
> overtrukket med mørk chokolade, til overs her
> efter jul. Kan jeg fryse dem, uden de tager skade?
Næppe uden at det går ud over kvaliteten, men jeg ved det ikke.
Til gengæld ved jeg, at hvis I pakker det ind i lystæt emballage og
ellers opbevarer det forholdsvis køligt, så kan det holde sig læææænge.
Mvh
Kevin Borbye Edelvang
| |
Max (29-12-2006)
| Kommentar Fra : Max |
Dato : 29-12-06 12:56 |
|
Hej Margit
> Jeg har fået en masse stykker marcipankonfekt,
> overtrukket med mørk chokolade, til overs her
> efter jul. Kan jeg fryse dem, uden de tager skade?
Det burde kunne fryses, men på den anden side kan
det holde sig i hvert fald 1 år i en tæt dåse et
køligt sted.
--
Mvh Max
| |
Margit (30-12-2006)
| Kommentar Fra : Margit |
Dato : 30-12-06 22:32 |
|
Tak for Jeres svar - jeg pakker dem tæt. Så er de
også nemmere at komme til.
Godt nytår!
Margit
| |
|
|