On Thu, 28 Dec 2006 22:46:32 +0100
"mcloud" <kim@kiras.dk> wrote:
>
> "Kim Schulz" <kim@schulz.dk> skrev i en meddelelse
> news:20061228214105.5c9edad5@laptopia...
> Til nytår skal vi have enten en oksefilet eller oksemørbrad. jeg
> overvejer om jeg skulle marinere det en en eller anden god marinade
> lavet på god mørk øl,
>
> Hej Kim
> Jeg bruger altid en marinade af flg:
> 5-6 spsk olivenolie
> 3-4 små løg i tynde skiver
> 2-3 spsk koncentreret tomatkonc.
> ½-3/4 liter mørkt øl ---evt. porter
> 1 stilk persille,1 stilk timian lidt porrer eller forårsløg og et par
> laurbærblade
> 3-5 enebær --lige trykket en gang
> 2-spsk mørk farin
> friskkværnet peber og evt.salt
> 1 liter god oksefond eller bouilon.
>
> Kog marinaden ind til ca det halve og evt jævn ,hvis den er for tynd.
>
> En god kartoffelrodfrugtmos er perfekt til.
>
> godt nytår
> mvh mcloud
>
>
lader du den ligge og for-marinere i det og hvor længe. smører du med
det under stegning?
--
Kim Schulz | Private :
http://www.schulz.dk
Kim@schulz.dk | Business:
http://www.devteam.dk
+45 5190 4262 | Sparetime:
http://www.fundanemt.com