/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
genopvarmning af hel and ??
Fra : Jens-Henrik Thrane


Dato : 24-12-06 11:13

Hejsa,

Jeg er er igang med at "forstege" en gås og en and ved 160 grader uden
forbruning

Jeg vil så genopvarme dem før severingen. Helst i hel tilstand afht.
serveringen

Er det nødvendigt at skille dem ad eller kan jeg varme dem op i hel tilstand
?

Hvor lang tid skal de i så fald have for at blive varmet op igen ?

Mvh

Jens



 
 
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408847
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste