"ole" <fs@sfd.dk> wrote in message
news:b25cd$458d9765$56300161$1405@news.jay.net...
> "Emilsen" <emilsen@home.invalid> wrote in message
> news:mn.badc7d6cb68d67d2.52167@home.invalid...
>> Olsen:
>>
>>> Hvor lang tid skal sådan en ca. have (Rosa)?
>>> Skal den bare krydres med salt & peber, eller
>>> er der nogle gode forslag?
>>> Hvor lang tid skal den trække efter den er kommet
>>> ud af ovnen?
>>
>>
>> Få svar på alle dine spørgsmål i denne pjece:
>> <
http://www.foedevarestyrelsen.dk/FDir/Publications/2002001/Rapport.pdf>
>>
>> Brun stegen ved max. varme, gourmetsalt og lavtemperatursteg ved 75
>> grader C. i ca. 3-5 timer. Når kernetemperaturen er 55 grader, sænkes
>> ovntemperaturen til 55 grader. Herefter kan den vente i timevis på
>> gæsterne.
>>
>> Stegningen kan foregå i en fryse-/kogepose, da temperaturen ikke kommer
>> over kogepunktet (fryseposer kan ikke bruges). Brug dem fra Brugsen, en
>> 11 liters vil måske passe.
>> Hvis det ønskes, kan du komme laurbærblade, hel peber, snittede
>> rodfrugter m.v. i posen under stegningen (ryst posen et par gange), så
>> kommer der smag til brug i sovsen.
>> Lige før serveringen tages stegen ud af posen, og tørres i en
>> varmluftsovn til den ser lækker ud (få minutter ved god varme).
>>
>>
>> m.v.h. Emil
>>
> Hvad er fordelen ved at langtidsstege den?
> /Ole
Nå - jeg var lidt hurtig med spørgsmålet. Jeg læste mig til det ved at følge
dit link til pjecen.
/Ole