|
| Stegetider for and og svinekam i samme ovn Fra : Peter eller Line |
Dato : 20-12-06 18:10 |
|
Hej alle
Skal tilberede årets julefrokost imorgen, og har 2 svinekamme af 3 kilo og 4
ænder af 3,5 kg. Jeg har en stor varmluftsovn til rådighed og ingen
stegetermometer. Hvordan får jeg arrangeret de så anden ikke bliver tør og
sværerne på svinkammene bliver sprøde?
Venligst
Peter
| |
Ukendt (20-12-2006)
| Kommentar Fra : Ukendt |
Dato : 20-12-06 21:03 |
|
"Peter eller Line" <peterline@mobilixnet.dk> skrev i en meddelelse
news:45896e62$0$142$157c6196@dreader2.cybercity.dk...
> Hej alle
>
> Skal tilberede årets julefrokost imorgen, og har 2 svinekamme af 3 kilo og
> 4 ænder af 3,5 kg. Jeg har en stor varmluftsovn til rådighed og ingen
> stegetermometer. Hvordan får jeg arrangeret de så anden ikke bliver tør og
> sværerne på svinkammene bliver sprøde?
Du kan jo tilberede ænderne, så de _næsten_ er færdige, så stege svinene og
mens de hviler varme ænderne (nu i parteret udgave)..
Tilbedreningstider afhænger jo meget af ovnens kapacitet. Hvis det er en
husmor ovn, skal du jo nok _meget_ tidligt op.
Mvh Tommy
| |
Peter eller Line (20-12-2006)
| Kommentar Fra : Peter eller Line |
Dato : 20-12-06 22:33 |
|
Tak for det
Heldigvis er det en ovn i et industrikøkken der er vant til at lave mad til
400 mennesker dagligt, så jeg snoozer lige en ekstra gang :)
Glædelig jul
VH
Peter
"TBJ" <bruussnabelaosprikdk> skrev i en meddelelse
news:45899700$0$174$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
>
> "Peter eller Line" <peterline@mobilixnet.dk> skrev i en meddelelse
> news:45896e62$0$142$157c6196@dreader2.cybercity.dk...
>> Hej alle
>>
>> Skal tilberede årets julefrokost imorgen, og har 2 svinekamme af 3 kilo
>> og 4 ænder af 3,5 kg. Jeg har en stor varmluftsovn til rådighed og ingen
>> stegetermometer. Hvordan får jeg arrangeret de så anden ikke bliver tør
>> og sværerne på svinkammene bliver sprøde?
>
> Du kan jo tilberede ænderne, så de _næsten_ er færdige, så stege svinene
> og mens de hviler varme ænderne (nu i parteret udgave)..
>
> Tilbedreningstider afhænger jo meget af ovnens kapacitet. Hvis det er en
> husmor ovn, skal du jo nok _meget_ tidligt op.
>
> Mvh Tommy
>
| |
|
|