Aksel Pedersen skrev:
> "Dorthe" <blapper@msn.com> skrev i en
>>> noget nyt
>>> og spænenden..
>>> Hvad putter i i jeres?
>
>> Det er virkelig lækre - og fylder meget. ½ kartoffel er nok hvis det er
>> som forret.
>>
>> Velbekomme
>> /Dorthe
>
> Ok, det smager sikkert godt, men hos os foretrækker vi en lidt mere "rustik"
> måde:
> Melede kartofler - Webers eller lignende - rengøres omhyggeligt, et kryds
> snittes i skrællen og derefter steges de for stærkeste varme i vores lille
> bordovn - gerne med lågen en lille smule på klem for at slippe vanddamp ud -
> i ca en times tid til skallen er sprød og lige før den brankes. Som regel
> forvarmer vi i mikroovnen, og hvis det skal gå hurtigt, sættes de på spyd.
> Nogle af os putter en lille klat smør ned i snittet, men ellers spises det
> hele - skrællen selvfølgelig også.
> Sprødt, smagfuldt og dejligt.
> Mvh.
> Aksel
>
>
Enig, men nu blev der spurgt til noget mere spændende fyld