"Falcon" <falcon1atemaildotdk> wrote in message
news:hfvfo2d7qf7c8kh6m6qkikbjqftkh5u0ug@4ax.com...
>
>
> Vi skal være 14 personer til en lille "julefrokost" hvor vi skal have
> mexicansk taffel bestående af Majspandekager med oksefyld, tacoskaller
> m/ kylling og mexicanske kyllingelår og diverse chips, dips,
> guacomole, salat m.m
> Jeg synes der mangler en lille forret/starter og en form for dessert.
> Har I nogle forslag
> Og hvad med drikkevarer dertil, IKKE mexicanske øl!!!!
>
> mvh Falcon
Hvis det skal være rigtigt Mexicansk
Forret: Fiskecoctail Ceviche (Cebiche) (Mener at have set det hos fiskehuset
på Århus Havn)
Rå fisk, løg, tomater mm marineret i Citron.
(kan ikke lide fisk så jeg ved ikke hvordan det smager)
Dessert: Flan
En lille budding, anrettet i potions skåle.
Ellers kunne du finde på et eller andet med Chokolade
Du kan finde opskrifter på internettet.
F.eks
http://www.dr.dk/Mad/Kokkeopskrifter/MikSchack/Hjemmeservice/Udsendelse5/200006.htm
http://www.omelet.dk/Flan_-_karamelvanill.656.0.html
--
Med venlig hilsen
Bjarne K.