/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
genopvarmning af frituremad?
Fra : Miriam


Dato : 14-12-06 23:38

Hej. Jeg skal lave en ordentlig omgang franske æbleskiver på søndag - det
er i korte træk æbleringe dyppet i dej og friturestegt - men det jeg tænker
på, er om jeg kan lave dem dagen inden (i frituren), og så nøjes med at
varme dem op næste dag i ovnen?? Må/kan man det med noget der er
friturestegt? Help!

Vh. Miriam.



 
 
Linde (15-12-2006)
Kommentar
Fra : Linde


Dato : 15-12-06 00:14


"Miriam" <miriamdfr@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:elsjor$ff$1@newsbin.cybercity.dk...
> Hej. Jeg skal lave en ordentlig omgang franske æbleskiver på søndag - det
> er i korte træk æbleringe dyppet i dej og friturestegt - men det jeg
> tænker på, er om jeg kan lave dem dagen inden (i frituren), og så nøjes
> med at varme dem op næste dag i ovnen?? Må/kan man det med noget der er
> friturestegt? Help!

Der er ikke noget galt i det, rent bakteriemæssigt. Du skal dog køle dem ned
hurtigst muligt, man siger at det højst må tage 3 timer fra 65 til 5 grader,
for at tilbageværende mikroorganismer(nok mest i æblet) ikke skal kunne
udvikle sig. Måske endda stille dem i fryseren indtil de når ned på de 5-10
grader.
Om det så er lige lækkert når det genopvarmes ved jeg ikke.

Mvh
Linde



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177501
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408527
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste