/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Opskrift på Knippelsuppe?
Fra : Peter Bjørn Perlsø


Dato : 28-11-06 00:45

Hej alle,

efter den morsomme håndtering af de autonome i Rødovre for nylig, søger
jeg en god opskrift på Knippelsuppe, er der nogen der kan give mig sådan
en? Hvilke indgredienser skal der i, og hvordan tilbereder jeg dem?

--
regards , Peter B. P. - http://titancity.com/blog
http://markedspartiet.dk, http://macplanet.dk
http://siad.dk

 
 
Bo Warming (28-11-2006)
Kommentar
Fra : Bo Warming


Dato : 28-11-06 00:54

""Peter Bjørn Perlsø"" <peter@DIESPAMMERDIE.dk> wrote in message
news:1hphlyt.il4hou1dvpnn5N%peter@DIESPAMMERDIE.dk...
> Hej alle,
>
> efter den morsomme håndtering af de autonome i Rødovre for nylig,
> søger
> jeg en god opskrift på Knippelsuppe, er der nogen der kan give mig
> sådan
> en? Hvilke indgredienser skal der i, og hvordan tilbereder jeg dem?

Rumsfeild Soup var afkog af rodfrugter og fordærvet mad og de
fattige i storbyerne overlevede via suppekøkkener med sådant fra store
gryder

Da gendarmerne erstattede sablen med en kæp, kaldtes nogle få
velrettede symbolske stokkeslag for knippelsuppe

Moderne sanktionsmiddel med rimelighed er tazer-gun eller kvægstav der
giver ufarligt men ubehageligt ELEKTRISK STØD

Et krydderi kan være pebersprau, og et overvåget påoliti vil aldrig
misbruge



Johnny Andersen (28-11-2006)
Kommentar
Fra : Johnny Andersen


Dato : 28-11-06 01:06


""Peter Bjørn Perlsø"" <peter@DIESPAMMERDIE.dk> skrev i en meddelelse
news:1hphlyt.il4hou1dvpnn5N%peter@DIESPAMMERDIE.dk...

> efter den morsomme håndtering af de autonome i Rødovre for nylig, søger
> jeg en god opskrift på Knippelsuppe, er der nogen der kan give mig sådan
> en? Hvilke indgredienser skal der i, og hvordan tilbereder jeg dem?

Mød op på min adresse Perlsø - så skal jeg gerne tilberede og severer den
for dig..

/Johnny



Frank Leegaard (28-11-2006)
Kommentar
Fra : Frank Leegaard


Dato : 28-11-06 01:14

Johnny Andersen wrote:
> ""Peter Bjørn Perlsø"" <peter@DIESPAMMERDIE.dk> skrev i en meddelelse
> news:1hphlyt.il4hou1dvpnn5N%peter@DIESPAMMERDIE.dk...
>
>> efter den morsomme håndtering af de autonome i Rødovre for nylig,
>> søger jeg en god opskrift på Knippelsuppe, er der nogen der kan give
>> mig sådan en? Hvilke indgredienser skal der i, og hvordan tilbereder
>> jeg dem?
>
> Mød op på min adresse Perlsø - så skal jeg gerne tilberede og severer
> den for dig..

Bare rolig Perlsø er jo SIAD tosse - han skal nok få den serveret en dag

/FL



gb (28-11-2006)
Kommentar
Fra : gb


Dato : 28-11-06 17:05

peter@DIESPAMMERDIE.dk (Peter Bjørn Perlsø) wrote in
news:1hphlyt.il4hou1dvpnn5N%peter@DIESPAMMERDIE.dk:

> efter den morsomme håndtering af de autonome i Rødovre for nylig,
> søger jeg en god opskrift på Knippelsuppe, er der nogen der kan
> give mig sådan en? Hvilke indgredienser skal der i, og hvordan
> tilbereder jeg dem?

(til 50 personer - sæsonret)
Den hakkede autonome (husk at udbene den) svitses i 500 g. eget fedt
sammen med 10 politiknipler (dem med bly i).
Derefter tilsættes dyvelsdræk, vild peberrod og skarntyde ad libitum.
Tilsæt 30 liter vand fra vandkanon. Man kan krydre med lidt
kromoversyre.
Simrer op til 24 timer i trykkoger.

Serveres den 14. december med rigelige mængder ris og ferler.

Velbekomme!

--
GB

Bruno Christensen (29-11-2006)
Kommentar
Fra : Bruno Christensen


Dato : 29-11-06 18:35

On Tue, 28 Nov 2006 16:04:57 GMT, gb wrote:

> Serveres den 14. december med rigelige mængder ris og ferler.

Gad vide hvem der ved hvad "ferle" er, det er vel mest en jysk egnsret

--
O
/|\
/\
Bruno


Emilsen (29-11-2006)
Kommentar
Fra : Emilsen


Dato : 29-11-06 20:08

Bruno Christensen skrev den 29-11-2006:

> Gad vide hvem der ved hvad "ferle" er, det er vel mest en jysk
> egnsret

Kig nederst på
<http://www.roskildehistorie.dk/steder/skoler/Katedralskolen/latinskole/skole_1500.htm>


m.v.h. Emil



Bruno Christensen (29-11-2006)
Kommentar
Fra : Bruno Christensen


Dato : 29-11-06 21:12

On Wed, 29 Nov 2006 20:08:11 +0100, Emilsen wrote:

> Bruno Christensen skrev den 29-11-2006:
>
>> Gad vide hvem der ved hvad "ferle" er, det er vel mest en jysk
>> egnsret
>
> Kig nederst på
> <http://www.roskildehistorie.dk/steder/skoler/Katedralskolen/latinskole/skole_1500.htm>
>
>
> m.v.h. Emil

Tjah, du burde jo have af "ferlen" fordi du "forsøger at ændre NG" til en NG
der overhovedet intet har med emnet at gøre. Dernæst kan jeg ikke finde
noget "ferle" på den side du henviser til.

--
O
/|\
/\
Bruno


Sten Schou (30-11-2006)
Kommentar
Fra : Sten Schou


Dato : 30-11-06 01:25


"Bruno Christensen" <news@lphund.dk> skrev i en meddelelse
news:1tsxwa2gs1set.bp4h97uqencf.dlg@40tude.net...

> Tjah, du burde jo have af "ferlen" fordi du "forsøger at ændre NG" til en
> NG
> der overhovedet intet har med emnet at gøre. Dernæst kan jeg ikke finde
> noget "ferle" på den side du henviser til.

http://www.assistens.dk/storm.htm

Hilsen Sten



gb (30-11-2006)
Kommentar
Fra : gb


Dato : 30-11-06 11:42

"Sten Schou" <rabin@planetwave.net> wrote in
news:456e24ea$0$178$edfadb0f@dread11.news.tele.dk:

> http://www.assistens.dk/storm.htm

Præcis. Et fint stykke dansk kulturhistorie.

--
GB

ASKF (30-11-2006)
Kommentar
Fra : ASKF


Dato : 30-11-06 00:49

gb ytrede sig i <Xns9889ADC5C43F7nospam465098@130.227.3.84> med dette:

>peter@DIESPAMMERDIE.dk (Peter Bjørn Perlsø) wrote in
>news:1hphlyt.il4hou1dvpnn5N%peter@DIESPAMMERDIE.dk:
>
>> efter den morsomme håndtering af de autonome i Rødovre for nylig,
>> søger jeg en god opskrift på Knippelsuppe, er der nogen der kan
>> give mig sådan en? Hvilke indgredienser skal der i, og hvordan
>> tilbereder jeg dem?
>
>(til 50 personer - sæsonret)
>Den hakkede autonome (husk at udbene den) svitses i 500 g. eget fedt
>sammen med 10 politiknipler (dem med bly i).
>Derefter tilsættes dyvelsdræk, vild peberrod og skarntyde ad libitum.
>Tilsæt 30 liter vand fra vandkanon. Man kan krydre med lidt
>kromoversyre.
>Simrer op til 24 timer i trykkoger.
>
>Serveres den 14. december med rigelige mængder ris og ferler.
>
>Velbekomme!

Du glemte at den tilberedes bedst på et affaldskontainer bål, indrammet
af brosten.

Tilhørende drik er i øvrigt Molotov Cocktail, der selvfølgelig skal være
antændt for at gøre det rigtig festligt.
--
Allan Stig Kiilerich Frederiksen
"When you try to change a mans paradigm, you must keep in mind that he
can hear you only through the filter of the paradigm he holds."
-Myron Tribus

Jim (30-11-2006)
Kommentar
Fra : Jim


Dato : 30-11-06 03:10

"gb" <nospam@no.invalid> skrev i en meddelelse
news:Xns9889ADC5C43F7nospam465098@130.227.3.84...
> peter@DIESPAMMERDIE.dk (Peter Bjørn Perlsø) wrote in
> news:1hphlyt.il4hou1dvpnn5N%peter@DIESPAMMERDIE.dk:
>
>> efter den morsomme håndtering af de autonome i Rødovre for nylig,
>> søger jeg en god opskrift på Knippelsuppe, er der nogen der kan
>> give mig sådan en? Hvilke indgredienser skal der i, og hvordan
>> tilbereder jeg dem?
>
> (til 50 personer - sæsonret)
> Den hakkede autonome (husk at udbene den) svitses i 500 g. eget fedt
> sammen med 10 politiknipler (dem med bly i).
> Derefter tilsættes dyvelsdræk, vild peberrod og skarntyde ad libitum.
> Tilsæt 30 liter vand fra vandkanon. Man kan krydre med lidt
> kromoversyre.
> Simrer op til 24 timer i trykkoger.
>
> Serveres den 14. december med rigelige mængder ris og ferler.
>
> Velbekomme!

Du glemmer da vist lige at smage den til med et drys peber...
http://www.pfefferspray-versand.de/index.html?d_P1200_Red_Pepper_Spray_MK_9203.htm

;0)



Thorkild Poulsen (30-11-2006)
Kommentar
Fra : Thorkild Poulsen


Dato : 30-11-06 03:53


"gb" <nospam@no.invalid> wrote in message
news:Xns9889ADC5C43F7nospam465098@130.227.3.84...

> (til 50 personer - sæsonret)
> Den hakkede autonome (husk at udbene den) svitses i 500 g. eget fedt
> sammen med 10 politiknipler (dem med bly i).
> Derefter tilsættes dyvelsdræk, vild peberrod og skarntyde ad libitum.
> Tilsæt 30 liter vand fra vandkanon. Man kan krydre med lidt
> kromoversyre.
> Simrer op til 24 timer i trykkoger.
>
> Serveres den 14. december med rigelige mængder ris og ferler.
>
> Velbekomme!
>

Du har glemt vovserne, nærmest som risengrød uden kanel og sukker.

Thorkild



gb (30-11-2006)
Kommentar
Fra : gb


Dato : 30-11-06 11:40

"Thorkild Poulsen" <thor@softpartners.dk> wrote in
news:456e47b4$0$3456$edfadb0f@dread11.news.tele.dk:

>> Den hakkede autonome (husk at udbene den) svitses i 500 g. eget
>> fedt sammen med 10 politiknipler (dem med bly i).
....
> Du har glemt vovserne, nærmest som risengrød uden kanel og sukker.

Nej, men jeg hr glemt at advare mod, at ligesom vildt kan indeholde
blyhagl, kan en autonom indeholde små metalstykker de mest mærkværdige
steder (det kaldes vist piercinger), som man også helst skal huske at
fjerne før tilberedningen.

--
GB

Kim Larsen (28-11-2006)
Kommentar
Fra : Kim Larsen


Dato : 28-11-06 19:26

Johnny Andersen skrev:
> ""Peter Bjørn Perlsø"" <peter@DIESPAMMERDIE.dk> skrev i en meddelelse
> news:1hphlyt.il4hou1dvpnn5N%peter@DIESPAMMERDIE.dk...
>
> > efter den morsomme håndtering af de autonome i Rødovre for nylig, søger
> > jeg en god opskrift på Knippelsuppe, er der nogen der kan give mig sådan
> > en? Hvilke indgredienser skal der i, og hvordan tilbereder jeg dem?
>
> Mød op på min adresse Perlsø - så skal jeg gerne tilberede og severer den
> for dig..

Bliver der solgt billetter til forestillingen ?

--
Kim Larsen

Socialist, republikaner, EU-tilhænger og atomkraftmodstander.
Socialisme er den eneste troværdige vej frem.
Husk at krigen i Irak er folkeretligt smask-ulovlig.

Direkte e-mail: kla2(a)get2net.dk


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177501
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408527
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste