Jesper Mehlsen skrev:
> Margrete Johansen skrev:
>> Hej gruppe.
>>
>> Vi er et par stykker som har påtaget os at lave lidt julefrokost til
>> vores kolleger. Er der mon en vismand her, der kan fortælle mig hvor
>> meget man beregner pr. næse (sådan cirka). Vi tænker i en eller to
>> slags sild, varmrøget laks, flæskesteg, andebryster, ost, et par
>> salater og ris a la mande med kirsebærsovs. Altså en helt traditionel
>> en af slagsen, men med vores helt eget touch.
>>
>> På forhånd tak for svar.
>>
>> Margrete Johansen
>>
> Hej Margrethe
>
> Vi har altid fulgt det princip, at man ikke skal kunne spise sig mæt i
> hver af retterne. Dvs, man skal ikke købe sild til at alle kan få 3
> rugbrødsmadder med dem, man skal ikke lave 3 frikadeller pr mand, man
> skal ikke lave 3 skriver skinke pr mand osv... For så står man tilbage
> med en hulens masse mad bagefter.
>
> Tjek din egen appetit og læg ikke ret meget mere til end det.
> Hilsen Jesper
Men husk stadig at gange med 130