|
| Sprøde råstegte kartofler Fra : Ukendt |
Dato : 01-11-06 19:39 |
|
Når man nu ikke har mulighed for at friturestege råstegte kartofler, findes
der da en anden mulighed som får dem til at smage i den retning? Jeg har
prøvet at ovnstege dem med penslet smør, og bagefter svitse dem kort på
panden, men det var ingen succes. Nogen forslag?
MVH Peter
| |
Padre (01-11-2006)
| Kommentar Fra : Padre |
Dato : 01-11-06 20:20 |
|
"Peter" <-> wrote in message
news:4548e9c5$0$4157$ba624c82@nntp02.dk.telia.net...
> Når man nu ikke har mulighed for at friturestege råstegte kartofler,
findes
> der da en anden mulighed som får dem til at smage i den retning? Jeg har
> prøvet at ovnstege dem med penslet smør, og bagefter svitse dem kort på
> panden, men det var ingen succes. Nogen forslag?
Det tætteste jeg selv er kommet er ved at lægge dem i en bradepande med
masser af plads, hælde lidt olie på og sætte dem i en varmluftsovn på max
varme (ca 230 grader)
--
Padre
Inventor of the Plonkificator 3600 wih twin, strontium-enforced,
dweeb-capacitators.
| |
Peter Westh (01-11-2006)
| Kommentar Fra : Peter Westh |
Dato : 01-11-06 22:25 |
|
"Padre" <spirito_santo@deadend.yahoo.com> skrev i en meddelelse
news:4548f367$0$49203$14726298@news.sunsite.dk...
> "Peter" <-> wrote in message
> news:4548e9c5$0$4157$ba624c82@nntp02.dk.telia.net...
>> Når man nu ikke har mulighed for at friturestege råstegte kartofler,
> findes
>> der da en anden mulighed som får dem til at smage i den retning? Jeg har
>> prøvet at ovnstege dem med penslet smør, og bagefter svitse dem kort på
>> panden, men det var ingen succes. Nogen forslag?
>
> Det tætteste jeg selv er kommet er ved at lægge dem i en bradepande med
> masser af plads, hælde lidt olie på og sætte dem i en varmluftsovn på max
> varme (ca 230 grader)
Enig. Jeg vil dog tilføje at det hjælper betydeligt at tørre de skårne
kartofler godt af i et rent klæde, og at det også letter processen meget
hvis man lægger et stykke bagepapir under dem.
/P
| |
Peter Westh (02-11-2006)
| Kommentar Fra : Peter Westh |
Dato : 02-11-06 00:24 |
|
> "Padre" <spirito_santo@deadend.yahoo.com> skrev i en meddelelse sætte dem
> i en varmluftsovn
Det behøver i øvrigt heller ikke være en varmluftovn, blot skal der måske
vendes lidt mere i dem undervejs.
/P
| |
Lars Holst (02-11-2006)
| Kommentar Fra : Lars Holst |
Dato : 02-11-06 02:11 |
|
"Peter" <-> said in news:4548e9c5$0$4157$ba624c82@nntp02.dk.telia.net:
> Når man nu ikke har mulighed for at friturestege råstegte kartofler,
> findes der da en anden mulighed som får dem til at smage i den
> retning? Jeg har prøvet at ovnstege dem med penslet smør, og bagefter
> svitse dem kort på panden, men det var ingen succes. Nogen forslag?
>
> MVH Peter
>
>
De skal bare steges hårdt på en ordentlig pande uden fedtstof.
--
Lars Holst
| |
HA Aalborg (02-11-2006)
| Kommentar Fra : HA Aalborg |
Dato : 02-11-06 07:48 |
|
Hej Peter
> Når man nu ikke har mulighed for at friturestege råstegte kartofler,
> findes der da en anden mulighed som får dem til at smage i den retning?
> Jeg har prøvet at ovnstege dem med penslet smør, og bagefter svitse dem
> kort på panden, men det var ingen succes. Nogen forslag?
Du laver sikkert kartoflerne for lille/små.. Vi laver dem 1/2 cm tykke og
1 til
1 1/2cm brede. Lægger dem på en bradepande med bagepapir.
Giver dem olie, salt og peber.. 220 grader i vores varmluftovn...
Vender dem en gang eller to og tager dem ud når de har fået lidt farve,
det kan ikke slå fejl og smager godt hver gang.
Hilsen Andersen, Aalborg
| |
Michael Kjærsgård (04-11-2006)
| Kommentar Fra : Michael Kjærsgård |
Dato : 04-11-06 18:53 |
|
> Giver dem olie, salt og peber..
-og baconmix (fra Santa Maria), så blir det ikke bedre ;)
--
Michael
| |
|
|