Ralph skrev:
> Inspireret af persillesovsdiskussionen:
>
> Min kone og jeg er uenige om håndtering af subj.
>
> Jeg bager tit boller om aftenen, en gang imellem ikke, men hver gang laver
> min kone madpakker til ungerne af varme boller (friskbagte eller ristede),
> der kommer lidt miracelwhip på, et par salatblade, skinke, ost eller
> leverpostej, og pynt.
> Min anke er at disse varme boller er det perfekte grosted for bakterier. Jeg
> vil mene jeg har ret.
> Min kones argument er at vores børn ALDRIG har ondt i maven. HUN har ret.
>
> Min kone har selvf. mest ret, da det er hendes job, jeg kunne jo bare
> overtage hvis jeg er utilfreds............
>
> Ergo; vi har begge ret, nogen der har en mere dokumenteret forklaring?
>
> --
> Ralph
Selvom jeg synes din kones argument gående på, at ungerne aldrig har
ondt i maven er godt nok, mener jeg i hvert fald at kunne henvise til
noget: Jeg havde en ide om at hvis man sætter lun/varm mad i
køleskabet straks, standser bakterieudviklingen ... og fandt så dette
fra Fødevarestyrelsen. Det må være samme sag.
"ekstra vigtigt at sørge for at sætte indkøbsvarer og rester af varm
mad i køleskabet, og at holde øje med, at temperaturen i køleskabet
højst er 5°C."
Se dette link:
http://www.altomkost.dk/Presse/Presse/Nyheder/Arkiv/2003/bakterierogsommer.htm
Vh Joan