/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Friskpresset appelsin juice
Fra :
Peter eller Line
Dato :
07-10-06 16:15
Hej alle
Nyder at stå op om morgenen og presse 3 friske appelsiner og derefter nyde
min dag.
Tid (og lidt dovenskab) giver dog lidt problemer, og jeg kunne godt tænke
mig at vide om hvis jeg mandag laver en ordentlig spand og kommer på køl,
hvor lang tid vil det efter jeres mening kunne holde sig så ordet frisk ikke
helt forsvinder?
Venligst
Peter
Tina (
07-10-2006
)
Kommentar
Fra :
Tina
Dato :
07-10-06 16:33
"Peter eller Line" <peterline@mobilixnet.dk> skrev i en meddelelse
news:4527c474$0$180$157c6196@dreader1.cybercity.dk...
> Hej alle
>
> Nyder at stå op om morgenen og presse 3 friske appelsiner og derefter nyde
> min dag.
>
> Tid (og lidt dovenskab) giver dog lidt problemer, og jeg kunne godt tænke
> mig at vide om hvis jeg mandag laver en ordentlig spand og kommer på køl,
> hvor lang tid vil det efter jeres mening kunne holde sig så ordet frisk
ikke
> helt forsvinder?
Det er jo smag og behag. Personligt synes jeg ikke at friskpresset
appelsinjuice smager særligt godt næste dag, og andre drikker det gladeligt
2-3 dage efter appelsinerne blev presset.
Prøv at presse et par appelsiner og lad det stå. Smag på juicen løbende, og
find din egen grænse for, hvornår det stadig smager friskpresset.
Tina
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177552
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408847
Brugere :
218887
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.