|
| Sukkeret klumper i fedtet Fra : BT |
Dato : 26-09-06 19:26 |
|
Jeg ville i gang med at lave brunkål.
I opskriften står der, at sukkeret skal smeltes hvorefter fedtstoffet
blandes i..
Men sukkeret og fedtet har det åbenbart ikke for godt med hinanden. Sukkeret
forbliver i en klump.
Det er lige som om at fedtet og sukkeret ikke vil blandes..
Er der nogen hvad grunden til det sker...
/Brian
| |
Inger Pedersen (26-09-2006)
| Kommentar Fra : Inger Pedersen |
Dato : 26-09-06 20:01 |
|
"BT" <brian.toft.remove.this@get2net.dk> skrev i en meddelelse
>
> Er der nogen hvad grunden til det sker...
Temperaturen er for lav.
Bare fortsæt og skru evt. lidt op for blusset, så løser det sig.
Hilsen Inger
| |
BT (29-09-2006)
| Kommentar Fra : BT |
Dato : 29-09-06 18:00 |
|
"Inger Pedersen" <inger_mpFJERNDETTE@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:451978ed$0$75028$14726298@news.sunsite.dk...
>
> "BT" <brian.toft.remove.this@get2net.dk> skrev i en meddelelse
>
>>
>> Er der nogen hvad grunden til det sker...
>
> Temperaturen er for lav.
> Bare fortsæt og skru evt. lidt op for blusset, så løser det sig.
>
> Hilsen Inger
Komfuret stod på sit det højeste, og efter 10 minutter, havde det ikke
ændret sig
/Brian
| |
lene (26-09-2006)
| Kommentar Fra : lene |
Dato : 26-09-06 21:55 |
|
Jeg steger først kålen let, og så hælder jeg bare sukkeret oveni, det skal
nok smelte, og så brænder det ikke så let på.
"BT" <brian.toft.remove.this@get2net.dk> skrev i en meddelelse
news:451970b1$0$141$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Jeg ville i gang med at lave brunkål.
>
> I opskriften står der, at sukkeret skal smeltes hvorefter fedtstoffet
> blandes i..
> Men sukkeret og fedtet har det åbenbart ikke for godt med hinanden.
> Sukkeret forbliver i en klump.
> Det er lige som om at fedtet og sukkeret ikke vil blandes..
>
> Er der nogen hvad grunden til det sker...
>
> /Brian
>
| |
BT (29-09-2006)
| Kommentar Fra : BT |
Dato : 29-09-06 17:59 |
|
"lene" <lene.ki@post.cybercity.dk> skrev i en meddelelse
news:45199396$0$12625$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> Jeg steger først kålen let, og så hælder jeg bare sukkeret oveni, det skal
> nok smelte, og så brænder det ikke så let på.
>
Det vil jeg så prøve...
Takker for dit tip..
/Brian
| |
|
|