|
| Tilberedning af kantareller Fra : hedelyngen@gmail.com |
Dato : 22-09-06 16:57 |
|
Hej NG.
Jeg har lige købt nogle russiske kantareller i Brugsen.
Hvordan søren tilbereder man dem...?
Hilsen Jørgen.
| |
Peter eller Line (22-09-2006)
| Kommentar Fra : Peter eller Line |
Dato : 22-09-06 19:03 |
|
Hmmm..går ud fra at du kan gøre ligesom almindelige kantereller? Var der et
specielt godt tilbud jeg har overset?
Men et par gode metoder er:
På panden, med salt, balsamico eddike og akacie honning
På panden med frisk timian, finthakket hvidløg, paprika, havsalt, persille
og frisk presset citron
Hvis du har lidt mere tid....en god steg, eks. lammekølle i et fad og så
persillerødder og kantereller i bunden af fadet hvorefter du overhælder det
hele med en kraftig øl og lader det være i ovnen i et par timer (sørg for at
øllet IKKE fordamper, men hele tiden dækker svampene).
Venligst
Peter
<hedelyngen@gmail.com> skrev i en meddelelse
news:1158940616.711491.37700@i3g2000cwc.googlegroups.com...
Hej NG.
Jeg har lige købt nogle russiske kantareller i Brugsen.
Hvordan søren tilbereder man dem...?
Hilsen Jørgen.
| |
Emilsen (22-09-2006)
| Kommentar Fra : Emilsen |
Dato : 22-09-06 21:28 |
|
hedelyngen@gmail.com udtrykte præcist:
> Jeg har lige købt nogle russiske kantareller i Brugsen.
> Hvordan søren tilbereder man dem...?
I modsætning til rørhatte skal de grofthakkede kantareller
tilberedes ved høj varme i kort tid på en tør pande for at
blive sprøde og møre. Efter et par minutter kan der tilsættes
lidt klaret smør, hvis der ønskes en blød struktur. En anelse
sukker, salt og peber vil understrege smagen.
Ønskes lidt parfumering som afveksling, kan der tilsættes MEGET
LIDT, fint hakket friskt timian ELLER rosmarin ELLER persille.
Rester bruges som pynt på den lune leverposteg.
Kan efter nedristning på en tør pande efterfølgende stuves med
lidt fløde og anvendes som et lækkert tilbehør til især retter
med vildt eller oksekød.
Bruger du kanterellerne i opskrifter med kraftigt smagende
ingredienser, eller koger dem i lang tid, kan du lige så godt
bruge de smagsfattige champignons.
m.v.h. Emil
| |
|
|