Juel tastede følgende:
> Ligger i inde med gode testede opskrifter?
> De skal være himmelske
Verdens bedste chokoladekage hedder: "sacher torte".
Hvis du prøver at Goggle efter den, finder du mange opskrifter,
som alle bør være ens.
Det er _meget_ vigtigt, at den ikke får for meget varme
(temperatur/tid), da den så bliver alt for fast i konsistensen.
Delingen af kagen, før der smøres abrikosmarmelade mellem
delene,
klares nemt ved at lægge en stærk sytråd rundt om den friskbagte
kage, slå en enkelt knude, og så stramme til.
Personligt synes jeg abrikosmarmelade er for sødt i denne
sammenhæng. Det giver en bedre smagsoplevelse, hvis du laver en
kompot af abrikoser, helt uden sukker.
Til en opskrift med 5 æg, tilsætter jeg også 5 dråber god rom,
eller 10 dråber god cognac, endeligt ikke mere. Det skal kun
kunne duftes hvis man _ved_ at det er kommet i.
Forbered dig på dit livs bedste kage. Den er ikke bare 'Mums',
den er himmelsk.
m.v.h. Emil