On Tue, 19 Sep 2006 21:16:21 +0200, Brian S wrote
(in article <1158693381.036175.48930@e3g2000cwe.googlegroups.com>):
>
> Bjorn skrev:
>
>> Hvis prisen ikke er afgørende, ser jeg kun eet valg:
>> Rancilio Silvia -
>>
http://risteriet.dk/maskiner.htm#RANCILIO%20SILVIA
>
> Den ser fin ud.
>>
>> Gaggia Coffee og Gaggia Classic er også gode valg. Coffee den rimeligste af
>> de to maskiner. Prisforskjellen mellom Silvia og Classic er så lille, at
>> det
>> lønner seg at gå op til Silvia.
>>
>> Bedste valg er imidlertid at først legge penger i en god kvern. Friskmalet
>> kaffe gir bedre espresso.
>>
http://risteriet.dk/rancilio.rocky.htm
>
> Ups! Det var mange penge oven i!
>
> Tak for dine forslag, Bjorn.
>
Det er selvsagt godt nok at gøre som de fleste espressodrankere (inklusive
mig selv). Starte med selve maskinen.
Det er mere moro at lave kaffe med en god maskine, selv om kaffen bliver
bedre på en "dårlig/billig" maskine når den er friskmalet.
Hjemmelavet espresso drejer seg om at have det morsomt på køkkenet, Når vi
har moro på køkkemet smager kaffen bedst, uanset hva fanatiske kaffesynsere
som mig og andre mener.
Selv drikker jeg to kopper kaffe om dagen (espresso selvsagt). En kop om
morgenen, og en kop om eftermiddagen.
Til det bruger jeg Silvia maskine, Rocky kvern, og brender kaffen i en
Heartware roaster.
Galskab?? Ja selvsagt
Moro på køkkenet? JAAAA!
Glem adrig den vigtigste effekten, enten det gælder kaffelaving, lydanleg,
biltype: IMPONATOREFFEKTEN!!
bjørn