/ Forside / Interesser / Fritid / Jagt / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Jagt
#NavnPoint
Øjenvidne.. 26575
betterwis.. 21324
Tonganese.. 21280
Kaptajn-T.. 11178
Provsten1 10595
katekismus 8070
Heidi-Ho 7412
dabj 6124
Sandhedsv.. 5655
10  TheRealDe.. 4815
Afkogning af bukkeopsatser
Fra : Jens Peder Ladegaard


Dato : 24-06-01 16:26

Er der nogle der ved hvor længe en ung buk skal koge, før man kan begynde at
rense den for kød.

på forhånd tak

JPL



 
 
JRL (24-06-2001)
Kommentar
Fra : JRL


Dato : 24-06-01 17:09

Hej Jens Peder

Små bukke skal have max. 50 min mens store bukke skal have max. 1 time og 15
min.

MVH

JRL
Jens Peder Ladegaard <jpl.rosenlund@privat.dk> skrev i en
nyhedsmeddelelse:9h5151$cho$1@news.inet.tele.dk...
> Er der nogle der ved hvor længe en ung buk skal koge, før man kan begynde
at
> rense den for kød.
>
> på forhånd tak
>
> JPL
>
>





Gert Sørensen (25-06-2001)
Kommentar
Fra : Gert Sørensen


Dato : 25-06-01 20:21

Hvis du tilsætter kogevandet lidt vaskepulver til opvaskemaskiner kan du
reducere kogetiden til 15, - 20 min.
"Jens Peder Ladegaard" <jpl.rosenlund@privat.dk> skrev i en meddelelse
news:9h5151$cho$1@news.inet.tele.dk...
> Er der nogle der ved hvor længe en ung buk skal koge, før man kan begynde
at
> rense den for kød.
>
> på forhånd tak
>
> JPL
>
>



Jan Helbo Andreasen (26-06-2001)
Kommentar
Fra : Jan Helbo Andreasen


Dato : 26-06-01 12:59

Jeg har flere gange under kogningen tilsat ca. en halv skefuld
brintoverilte.
Fantastisk resultat. Kødet falder nemt af og skallen er bleget helt fint.
Vær forsigtig når man hældet brintoverilten ned i vandet, det koger
volsomt op og man risikerer at blege rosenkransen også.



Faglig sekretær
Jan Helbo Andreasen
0207@danskmetal.dk
Privat helbo@aof.dk

Besøg www.metal-randers.dk


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177501
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408526
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste