Hej nana
> Haha... Nej, orgasmisk lækekr fyldt med naturlig smag og... LOL Du
> ved, hvad jeg menr. GOD is.
Ok, forøvrigt så laver jeg ifølge min kones udsagn verdens lakridsis,
den skulle du prøve.
Man starter med at tage 6 pasteuriserede æggeblommer
og piske dem sammen med 6 spiseskefulde sukker til de
er luftige, tager en halv times tid på røremaskinen.
Så piskes 6 dl piskefløde til flødeskum der er så stiv at
det er lige før det bliver grynet.
De to masser vendes stille sammen og der tilsættes ca.
100 g knuste lakridsbolcher og 3-4 dråber anisolie.
(måske flydene lakrids som bruges til shots)
Det puttes i en passende form og fryses til is. Den egner
sig bedst til at komme direkte fra fryseren til bordet.
De knuste bolcher er Hot Shot Mix fra Støvring Bolcher,
købt i Netto og Anisolien er fra Matas. Også set hos
POETZSCH syd for grænsen.
Mvh Max