Marianne Kjær Munk wrote:
> Hejsa
>
> Jeg har lige købt en bagemaskine.
>
> Jeg har puttet alle tingene i og kom til sidst gæren i. Den æltede første
> gang og hævede og det så fint ud.
>
> Jeg kiggede til den igen da den var ved at bage og det var det hele
> klasget sammen og brødet er lige til at smide ud, den er sat på program 2
> og medium i farve.
>
> Hvad kan jeg have gjort galt?
Som Ole er inde på, så er blandingsforholdet meget vigtigt.
Start med at følge de opskrifter, der sikkert er fulgt med maskinen.
- Og ikke noget med at improvisere før du har set en eller flere af de
opskrifter virke
Husk også at bruge tørgær som udgangspunkt. Det reagerer lidt anderledes end
alm. gær. Derudover svarer 11g tørgær til 50g alm. gær.
--
Steen Suder
Prøv at forestille dig, at du er en anden, og læs så din artikel igennem
inden du sender den. Alle har interesse i, at du staver og formulerer
dig, så godt du kan. På den måde forstås det lettere, hvad du skriver.