|
| stegt flæsk i ovn Fra : sigurno |
Dato : 16-07-06 16:08 |
|
Hvad bliver bedst: På stegepande eller i ovnen?
Mvh.
Ester C.
| |
Nick (16-07-2006)
| Kommentar Fra : Nick |
Dato : 16-07-06 16:13 |
|
"sigurno" skrev i en meddelelse...
> Hvad bliver bedst: På stegepande eller i ovnen?
Jeg kan bedst lide det knassprødt og ike for fedtet, derfor laver jeg det på
risten i varmluftovnen. Sæt bradepanden under med lidt vand i, så er den nem
at få ren igen.
Du kan også sætte en rist i rillen ovenover, hvorpå du lægger æbleskiver. Så
drypper saften ned på flæsket (som selvfølgelig er røget!), og det smager
vældig godt!
/Nick
| |
Daniel W Johansen (16-07-2006)
| Kommentar Fra : Daniel W Johansen |
Dato : 16-07-06 17:16 |
|
Æbleskiver, eller æbler i skiver ? :)
Nick skrev:
> "sigurno" skrev i en meddelelse...
>
>>Hvad bliver bedst: På stegepande eller i ovnen?
>
>
> Jeg kan bedst lide det knassprødt og ike for fedtet, derfor laver jeg det på
> risten i varmluftovnen. Sæt bradepanden under med lidt vand i, så er den nem
> at få ren igen.
>
> Du kan også sætte en rist i rillen ovenover, hvorpå du lægger æbleskiver. Så
> drypper saften ned på flæsket (som selvfølgelig er røget!), og det smager
> vældig godt!
>
> /Nick
>
>
| |
Nick (16-07-2006)
| Kommentar Fra : Nick |
Dato : 16-07-06 19:11 |
|
"Daniel W Johansen" skrev i en meddelelse...
> Æbleskiver, eller æbler i skiver ? :)
Ehh... ja, den kunne misforståes...
Jeg mener selvfølgelig æbler skåret i skiver. (Altså æbleskiver )
/Nick
| |
Kim Schulz (16-07-2006)
| Kommentar Fra : Kim Schulz |
Dato : 16-07-06 16:14 |
|
On Sun, 16 Jul 2006 17:07:58 +0200
"sigurno" <nospampavlova@cafeer.dk> wrote:
> Hvad bliver bedst: På stegepande eller i ovnen?
>
jeg plejer at stege dem næsten færdige på panden og så smider jeg dem i
ovnen til sidst. På den måde kan jeg holde al flæsken varm hvis det er
en større portion og noget af fedtet kan samtidigt nå at dryppe fra.
| |
|
|