Ditte H <ditte@tamuin---.dk> on lørdag 1. juli 2006 at 19:12 +0100 wrote:
>
>Jeg så, at en skrev, noget om at koge kartofler og derefter en tur i
>woken.
>Jeg har lige lagt hele mit news program ind igen, så alt mine "følg
>tråd" er væk. Og googlegroups er ikke lige min ven i dag.
>
>Nogen der kan hjælpe?
Det var mig, der skrev noget om det
Det er nogle specielle saltkartofler:
Tag ca. 1 kg kartofler(hele - og lige nu hvor de kan fås i små størrelser
er det alletiders), hæld vand over, bring i kog, tilsæt 2-3 spsk salt og
lad dem koge næste møre.
Skyl dem i koldt vand, dub dem af for vand og smid dem i wokken i meget
varm olie, indtil de tager lidt farve.
Passer til de fleste stegeretter med lidt kraftigt kød!
--
Den grundlæggende årsag til verdens problemer er, at tåberne er skråsikre,
mens de forstandige er fulde af tvivl. Bertrand Russel
Frank Løkkegaard * Mobil 2624 7311