/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
HASTER - stegetid/kernetemperatur på Chate~
Fra :
JAS
Dato :
23-06-06 09:16
Hejsa
Skal lave en Chateaubrian af oksemørbrad på webergrill i aften, men hvad
skal kernetemperaturen på sådan en være og andre gode råd omkring det
dejlige stykke kød modtages med kyshånd..
Jan
LarsJ (
23-06-2006
)
Kommentar
Fra :
LarsJ
Dato :
23-06-06 10:44
JAS skrev:
> Hejsa
>
> Skal lave en Chateaubrian af oksemørbrad på webergrill i aften, men hvad
> skal kernetemperaturen på sådan en være og andre gode råd omkring det
> dejlige stykke kød modtages med kyshånd..
Blodigt: Kernetemperatur caa. 55°
Mediumstegt: Kernetemperatur ca. 60°
Rosastegt: Kernetemperatur ca. 62°
Gennemstegt: Kernetemperatur ca. 68°
JAS (
23-06-2006
)
Kommentar
Fra :
JAS
Dato :
23-06-06 12:49
Tusinde tak for et hurtigt og klart svar... vil nok lave den rosa stegt..
Jan
"LarsJ" <jubija@yahoo.dk> skrev i en meddelelse
news:449bb7c9$0$15793$14726298@news.sunsite.dk...
> JAS skrev:
>> Hejsa
>>
>> Skal lave en Chateaubrian af oksemørbrad på webergrill i aften, men hvad
>> skal kernetemperaturen på sådan en være og andre gode råd omkring det
>> dejlige stykke kød modtages med kyshånd..
>
> Blodigt: Kernetemperatur caa. 55°
> Mediumstegt: Kernetemperatur ca. 60°
> Rosastegt: Kernetemperatur ca. 62°
> Gennemstegt: Kernetemperatur ca. 68°
Jens Bruun (
23-06-2006
)
Kommentar
Fra :
Jens Bruun
Dato :
23-06-06 13:15
In news:EyQmg.41$_e3.38@news.get2net.dk,
JAS <jan@soerensen.mail.dk> wrote:
> Tusinde tak for et hurtigt og klart svar... vil nok lave den rosa
> stegt..
Det ville da være synd for et godt stykke kød.
Og husk på, at kødet steger videre efter du har taget det ud af weberen. Hiv
det ud ved maks. 56-57 grader og lade det hvile 20 minutter inden servering.
--
-Jens B.
D.e.f.f.e.s.
JAS (
23-06-2006
)
Kommentar
Fra :
JAS
Dato :
23-06-06 14:35
">
> Det ville da være synd for et godt stykke kød.
>
> Og husk på, at kødet steger videre efter du har taget det ud af weberen.
> Hiv det ud ved maks. 56-57 grader og lade det hvile 20 minutter inden
> servering.
>
> --
> -Jens B.
>
Okay det vil jeg så gøre - vil jo nødig ødelægge et dejligt stykke kød
Jan
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177552
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408847
Brugere :
218887
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.