|
| Jeg ved hvor der ligger en god slagter ets~ Fra : Du er hvad du spiser~ |
Dato : 20-06-06 21:46 |
|
Ejegodslagteren på Hospitalsvej i Nyk. Falster producerer nogt helt
fantastik bacon. Tørsaltet og modnet i 6 uger, produceret uden nitrit, kun
med en kærlig hånd og en god produktionshygiejne.
Det lille mejeri på Osted hovegade laver den mest fantastiske koldskål,
mælk, fløde m.m.
Henrik
| |
Ebbe Kristensen (21-06-2006)
| Kommentar Fra : Ebbe Kristensen |
Dato : 21-06-06 08:58 |
|
Du er hvad du spiser. wrote:
> Ejegodslagteren på Hospitalsvej i Nyk. Falster producerer nogt helt
> fantastik bacon.
Det gør Det Lille Røgeri i Nysted osse - og de sender gerne til
resten af landet.
http://www.det-lille-rogeri.dk/
De ka' noget dernede syd på
Ebbe
| |
Kasper Hyllested (21-06-2006)
| Kommentar Fra : Kasper Hyllested |
Dato : 21-06-06 09:52 |
|
"Ebbe Kristensen" <ebbe@ekologic.dk> den 21. juni 2006 kl. 09:58 +0100
skrev:
>Det gør Det Lille Røgeri i Nysted osse - og de sender gerne til
>resten af landet.
>
> http://www.det-lille-rogeri.dk/
>
>De ka' noget dernede syd på
Hmm, det lyder interessant. Så vidt jeg kan se, så har desværre
midlertidigt indstillet udbringen - men hvad betyder det?
Og er der nogen, der har erfaringer med deres frankfurtere?
Mange hilsner
Kasper Hyllested
www.hyllested.net
| |
Ebbe Kristensen (21-06-2006)
| Kommentar Fra : Ebbe Kristensen |
Dato : 21-06-06 12:33 |
|
Kasper Hyllested wrote:
> Hmm, det lyder interessant. Så vidt jeg kan se, så har desværre
> midlertidigt indstillet udbringen - men hvad betyder det?
Det betyder at du kun kan få noget der kan sendes med PostDanmark,
dvs. røgvarer.
Udbringningen gælder kun for fersk kød - som iøvrigt osse er
fremragende når man ellers kan få fingrene i det
Ebbe
| |
Jeppe Vestergaard (21-06-2006)
| Kommentar Fra : Jeppe Vestergaard |
Dato : 21-06-06 17:56 |
|
> Ejegodslagteren på Hospitalsvej i Nyk. Falster producerer nogt helt
> fantastik bacon. Tørsaltet og modnet i 6 uger, produceret uden nitrit, kun
> med en kærlig hånd og en god produktionshygiejne.
>
> Det lille mejeri på Osted hovegade laver den mest fantastiske koldskål,
> mælk, fløde m.m.
Jeg ved desværre hvor der ligger en dårlig slager. Borgbjergsvej i København
SV. Har prøvet at købe noget derfra tre gange, og alle tre gange har det
været skuffende.
--
Jeppe Vestergaard, København
Email: Jeppe at dailyrush denmark
| |
(-Peter-) (21-06-2006)
| Kommentar Fra : (-Peter-) |
Dato : 21-06-06 18:03 |
|
Jeppe Vestergaard skrev:
>> Ejegodslagteren på Hospitalsvej i Nyk. Falster producerer nogt helt
>> fantastik bacon. Tørsaltet og modnet i 6 uger, produceret uden nitrit, kun
>> med en kærlig hånd og en god produktionshygiejne.
>>
>> Det lille mejeri på Osted hovegade laver den mest fantastiske koldskål,
>> mælk, fløde m.m.
>
> Jeg ved desværre hvor der ligger en dårlig slager. Borgbjergsvej i København
> SV. Har prøvet at købe noget derfra tre gange, og alle tre gange har det
> været skuffende.
>
måske fjerde gang er lykkens gang :)...
| |
Du er hvad du spiser~ (22-06-2006)
| Kommentar Fra : Du er hvad du spiser~ |
Dato : 22-06-06 16:55 |
|
Det kunne jo være at andre måske havde lignende gode oplevelser. Små steder
som gør en indsats for at fremstille et godt produkt.
Kom nu frem af busken og giv nogle gode tips!
Henrik
"Du er hvad du spiser." <eurojunior@sol.dk> skrev i en meddelelse
news:44985f6f$0$38634$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> Ejegodslagteren på Hospitalsvej i Nyk. Falster producerer nogt helt
> fantastik bacon. Tørsaltet og modnet i 6 uger, produceret uden nitrit, kun
> med en kærlig hånd og en god produktionshygiejne.
>
> Det lille mejeri på Osted hovegade laver den mest fantastiske koldskål,
> mælk, fløde m.m.
>
> Henrik
>
>
| |
|
|