Ebbe Kristensen skrev:
> Claus Skaarup (Arbejde) wrote:
> > Jeg søger opskriften på en frisk kold salat med kartoffeltern i. Det
> > er lidt svært at beskrive, men det er nærmest en pastasalat uden
> > pasta med kartofler i stedet. Er der nogen, der ved hvor jeg vil hen?
>
> Jeps, sådan en laver vi af og til.
>
> Kog nogle nye kartofler (ellers er det ikke umagen værd), hæld vandet
> fra og lad dem stå og hvile sig under låg i ihvertfald 10 minutter.
> Det gør kartoflernes konsistens meget lækrere.
>
> Resten af ingredienserne er en eller flere salat-arter, f.eks.
> feldsalat, hjertesalat, rucola, babyspinat samt modne tomater minus
> indmaden (så de ikke "vådter" for meget), god lufttørret skinke
> (Parma, Westphal ell. lign.) og evt. noget høvlet Parmesan (IKKE
> færdigrevet. Det smager ad H. til). Dressingen er tre-fire dele god
> olie til en del god eddike og en god klat Dijon-sennep i.
>
> Bland salaten med de skårne kartofler og arranger den på
> tallerknerne. Stænk dressing over lige inden servering og læg
> derefter skinken ovenpå.
>
> Ebbe
Mums! Jeg sidder og bliver sulten
Tusind tak for det. Jeg går i gang, når jeg kommer hjem.
Mvh Claus