Kent Oldhøj skrev:
> "Tychsen" <mtychsen@hotmail.com> wrote in news:1150561359.884407.270670
> @u72g2000cwu.googlegroups.com:
>
> > Men det må I da vide???
>
> Som Hauge er inde på, så handler det om at mad fordærves, og jo højere
> temperatur jo hurtigere fordærves de.
>
> Man anser det ganske enkelt for umuligt for almindelige mennesker at
> vurdere eller overskue hvornår mad, der svinger fra frossen til optøet og
> tilbage til frossen tilstand, fordærves.
>
> Så er det lettere og sikrere at fraråde genfrysning. Men har man styr på
> tingene, så er der såmænd ingen fare. Jeg vil dog fraråde det uden en vis
> egenkontrol. Pludselig har sovsen været genfrosset 5 gange og har
> sammenlagt været opbevaret ved stuetemperatur i 12-14 timer eller mere.
Okay, hvis det hele beror sig på sådanne mere eller mindre naturlige
betragtninger, så vil jeg tro, at min spæde ingeniørhjerne formår
at vurdere og administrere genfrysninger.
Jeg troede ganske enkelt, at der var tale om overhængende sundhedsfare
ved al genfrysning. Eller at der pga. de gentagende frysninger ville
opstå biologiske reaktioner af uhensigtsmæssig karakter. Men jeg kan
forstå, at der egentlig kun skal tages hensyn til alm. fordærgelse -
og sund fornuft.
Mange tak for de hurtige svar.