Kim Schulz formulerede spørgsmålet:
> On Thu, 08 Jun 2006 16:24:00 +0200
> Basil <Kunta@starmail.invalid.co.za> wrote:
>
>> Hej.
>> Hvordan ville i lave dressingen til en hjemmelavet skinkesalet (til
>> en frokost) hvis den ikke må indeholde mælkeprodukter ?
>> Kai
>
> nu er jeg lidt i tvivl om hvad en skinkesalat er for dig, men jeg
> gætter på at det er ala sådan nogen k-salat/graasten/whatever bøtter
> man kan købe i div. supermarkeder.
Just presis
> Jeg ville nok lave en god hjemmerørt mayonaise (æg, olie, krydderier)
> og så for at den ikke skal blive for ved ville jeg spæde skinke/mayo
> blandingen op med f.eks. fine skiver af radise, hakket forårsløg,
> purløg, og hvad du nu ellers har lyst til.
Altså bare basere det på mayo og krydderurter + det løse ?
Det jeg ledte efter var om der var et alternativ til mayo, som heller
ikke er mælk (det burde jeg have skrevet).
Kai