"3140 Bjørgheim" <pialykke@SLETget2net.dk> skrev i en meddelelse
news:447ec4f9$0$837$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> For lidt søvn og for meget at lave, så morgenmaden stod på proteinrig
> tatarmad. Igen. Jeg gemmer troligt æggehviderne indtil de er for gamle,
> hvorpå de vanen tro ryger ud. Jeg kan ikke finde på noget at bruge dem
> til. Kan I?
1 del rabarber, 2 dele mandler eller hasselnødder og 2 dele rørsukker
iblandet lidt bagepulver (prøv dig frem med mængden (-: ) køres godt og
grundigt sammen i en blender eller foodprocessor.
Pisk æggehviderne _meget_ stive og vend dem sammen med
mandel/rabarbermassen, bred den ud på en bageplade og bag den ved 175 grader
til den er fint lysebrun.
Smør bunden med fromage frais eller creme fraiche rørt op med lidt vanille,
limesaft og tørret ingefær og smid en gang blandet frugt i små stykker (og
skal det være rigtigt godt også noget mørk chokolade) over.
Goddamn, det smager godt
--
Mvh Mads
----
Fjern sletdette fra mailadressen ved besvarelse