On Mon, 29 May 2006 16:20:46 +0200, Tom Jensen <tom.jensen@jubiipost.dk>
wrote:
> Kim Schulz skrev:
>> Hvis du smutter forbi den lokale bauhaus kan du få en fin flise til
>> omkring 20kr som virker fantastisk som pizzasten. Forresten så kan du
>> få den i mange forskellige størelser og farver
>
> Og hvis man bruger en pizzaspade eller lign. samt bagepapir og lader
> pizzaen glide ind på den varme ovnplade kan man også spare flisen :)
>
> Jeg lånte engang en pizzasten og kunne ikke med min bedste vilje
> registrere en sprødere bund med pizzasten sammenlignet med
> 'glide-ned-på-varm-ovnplade'-metoden.
>
> /Tom
>
Hej
Det er nok fordi du bager pizza forkert. Både på plade og sten. Jeg
forstår godt du bruger papir, da det er meget besværligt at gøre rent
bagefter. Men pizzaen skal direkte ned på stenen. Du får meget lidt eller
slet intet ud af stenen hvis de lægger papir imellem. Det giver en meget
bedre pizza at bage den på en sten, især sprødheden i bunden helt ind til
midten.
/Thomas
--
"jeg blev perfekt da jeg stoppede med at overdrive"